Skip to content
Upcoming

Most Wanted Sneaker Releases – Week 33

16 augustus 2022 14:14
Most Wanted Sneaker Releases – Week 33

Het is weer dinsdag en dat houdt in dat we terug gaan blikken op de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van afgelopen week. In de week van maandag 8 augustus 2022 tot en met zondag 14 augustus hebben we een aantal bijzondere drops voorbij zien komen. De week trapte af met SNKRS Day, waarbij verschillende Nike modellen zijn gereleased. Daarnaast dropte ook de nieuwe wave van Patta x Nike.

Het nadeel van populaire sneakers is dat deze snel uitverkocht raken. Maar no stress als je de release van deze paartjes gemist hebt, het is nog steeds mogelijk om je favoriet te scoren bij verschillende marktplaatsen. Wanneer je naar de Sneakerjagers resell-pagina gaat, kun je zien bij welk platform de sneaker het voordeligst is.

Dit zijn de Most Wanted Sneaker Releases van week 33.

1. Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’ | 555088-711

Air Jordan 1 High OG 'Taxi' most wanted sneaker releases
Air Jordan 1 High OG 'Taxi' most wanted sneaker releases

De Most Wanted Sneaker Release van deze week is de Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’. Deze Air Jordan 1 is gedropt op SNKRS Day en is daarna nog een keer gereleased. SNKRS Day stond volledig in het teken van het vijfde anniversary van de SNKRS app. Nike pakte op deze dag groots uit en deze sneaker was daar onderdeel van.

De Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’ komt in een zomers kleurenschema. Het bovenwerk van de high-top stijl is volledig gemaakt van leer. De naam ‘Taxi’ verwijst naar de gele kleur van New Yorkse taxi’s. Dit geel is te zien op de achterste overlays, de neus en de binnen- en buitenzool. De kleur wordt gecombineerd met wit en zwart om het geel nog meer op te laten vallen.

Air Jordan 1 High OG 'Taxi'

555088-711 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders

2. Air Jordan 1 High OG ‘Denim’ | DM9036-104

Air Jordan 1 High OG 'Denim' most wanted sneaker releases
Air Jordan 1 High OG 'Denim' most wanted sneaker releases

Als tweede in het rijtje staat de Air Jordan 1 High OG ‘Denim’, waarbij de combinatie van materialen het meeste opvalt. De basis van het silhouet is gemaakt van wit leer, met daar bovenop overlays van denim. De denim overlays hebben ruige afwerking waardoor deze zorgen voor een stoere look.

Nog een opvallend detail zijn de gouden lace jewels, die op de onderkant van de veters zitten. Om de gehele look af te maken komt de middenzool in wit en de buitenzool in lichtblauw.

Air Jordan 1 High OG WMNS 'Denim'

DM9036-104 · Prijs vanaf €158,-

Naar alle aanbieders

3. Joe Freshgoods x New Balance 574 ‘Conversations Amongst Us’ | U574BH2

Joe Freshgoods x New Balance 574 'Conversations Amongst Us'
Joe Freshgoods x New Balance 574 'Conversations Amongst Us' most wanted sneaker releases

In april 2022 dropte al een 550 en 2002R als onderdeel van de ‘Conversations Amongst Us’ collectie. Nu was het de beurt aan de 547. De sneaker maakt gebruik van een combinatie van mesh en leer in een gebroken wit kleur. De basis is gemaakt van mesh en de mudguards, het middenpaneel en de heel tab van leer. Een gelige tint is te vinden rondom de hals, die net even iets meer detail aan de schoen geeft.

Op het zijpaneel staat het welbekende ‘N’ logo in een zilveren kleur. Onder de tong staat het logo van ‘Conversations Amongst US’. Het bovenwerk wordt afgemaakt met de naam van de collectie op de hak.

Joe Freshgoods x New Balance 574 'Conversations Amongst Us'

U574BH2 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders

4. Bryant Giles x New Balance 2002R ‘Olive Green’ | M2002RAG

Bryant Giles x New Balance 2002R 'Olive Green'
Bryant Giles x New Balance 2002R 'Olive Green' most wanted sneaker releases

Bryant Giles en New Balance hebben een 2002R uitgebracht. Het bovenwerk van het model is gemaakt van canvas in een olijfgroene kleur. Het meest opvallende aan dit paartje zijn de illustraties van Giles die op het bovenwerk zijn geborduurd. Bovendien is het bekende ‘N’ logo langs de zijkant verwijderbaar, door middel van klittenband.

Bryant Giles x New Balance 2002R 'Olive Green'

M2002RAG · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders

5. Patta x Nike Air Max 1 ‘Dark Russet’ – The Second Wave | DO9549-200

Patta x Nike Air Max 1 'Dark Russet'
Patta x Nike Air Max 1 'Dark Russet' most wanted sneaker releases

Als laatste in het rijtje hebben we de Patta x Nike Air Max 1 ‘Dark Russet’, het grootste gedeelte van het bovenwerk is gemaakt van leer en heeft een Maroon kleur gekregen. Wat doet denken aan Patta’s vorige release de ‘Rush Maroon’. De basis komt in het grijs en is gemaakt van mesh. De iconische golvende mudguard is niet te missen, wat natuurlijk verwijst naar the wave. De kraag kleurt roze en contrasteert goed met de overlays.

Patta x Nike Air Max 1 'Dark Russet' - The Second Wave

DO9549-200 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 33. Wil jij nou altijd op de hoogte zijn van alles rondom sneakers en streetwear? Download dan vooral de Sneakerjagers app! Hier kun je het laatste sneaker nieuws lezen, een release kalender bekijken, meedoen met giveaways en sneaker release informatie vinden. Dat allemaal in één app!