Skip to content
Upcoming

Melody Ehsani gebruikt veel kleuren op de Air Jordan 1 Mid

27 oktober 2019 12:00
Melody Ehsani gebruikt veel kleuren op de Air Jordan 1 Mid

Jordan Brand heeft vorige week hun “FEARLESS ONE’S” collectie laten zien. Deze collectie bevat zes Air Jordan sneakers in samenwerking met verschillende merken en designers. Een van deze samenwerkingen is de Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid ‘Fearless’.

Melody Ahsani en Jordan Brand hebben samengewerkt aan een kleurrijke Air Jordan 1 Mid met veel opvallende details. De linker- en rechterschoen hebben beide een andere colorway. Zo heeft de rechterschoen een kleuren combinatie van rood, oranje, roze. En heeft de linkerschoen een kleuren combinatie van groen, donkerblauw en lichtblauw. Een erg groot details op deze sneaker is zijn de twee horloges die op de voorkant van de veters zitten. Op de midsole van de sneaker staat de zin “IF YOU KNEW WHAT YOU HAD WAS RARE, YOU WOULD NEVER WASTE IT.” Onder de witte midsole zit een doorzichtige blauwe outsole met tekst zoals “Melody Ehsani” en “Fearless One”.

De Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid ‘Fearless’ komt uit op 15 november. Aan deze sneaker zal een prijskaartje hangen van €110,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker en houd onze Releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws!


Melody Ehsani X Air Jordan 1 Mid WMNS 'Fearless'

CQ7629-100 · Prijs vanaf €533,-

Naar alle aanbieders
Melody Ehsani Air Jordan 1 Mid
Melody Ehsani Air Jordan 1 Mid
Melody Ehsani Air Jordan 1 Mid
Images by Nike