Skip to content
Newsfeed

Martine Rose x Nike Shox Mule MR4 heeft een releasedatum

7 juli 2022 10:19
Martine Rose x Nike Shox Mule MR4 heeft een releasedatum

Nike zet in de zomer van 2022 vol in op de Shox. In juni mocht Supreme al zijn stempel drukken op de Shox Ride 2. Nu is het in juli aan modeontwerpster Martine Rose met haar eigen Shox MR4 Mule uit te brengen. Het paar zal 7 juli verkrijgbaar zijn via de website van Martine Rose.

De Martine Rose x Nike Shox Mule MR4 lijkt op de Shox R4, maar dan aangepast zodat het op een muiltje lijkt. De inspiratie hiervoor kwam door voetballers. Rose viel op dat mannen altijd flamboyant gekleed bij de wedstrijd aankomen, terwijl vrouwen altijd reizen in een standaard trainingspak van de club. Met deze sneaker kunnen vrouwen zowel sportief en stijlvol bij de wedstrijd aankomen.

In het Verenigd Koninkrijk is de Shox verweven met verschillende sub-culturen. Martine Rose staat er dan ook weer om bekend dat haar ontwerpen zijn geïnspireerd door verschillende culturen zoals rave, hip-hop en punk. De Shox Mule MR4 is er uitgekomen nadat lang met de proporties is gespeeld van de Shox R4, een combinatie van een sneaker en een muiltje.

De sneaker wordt gereleased in drie colorways. De eerste heeft een zwart bovenwerk met rode shox technologie. Dan is er een volledig witte colorway en als laatste is er de grijze Shox Mule MR4 met een zilveren zool

Martine Rose x Nike Shox Mule MR4 is 7 juli verkrijgbaar via de website van Martine Rose. Een week later, op 14 juli, zullen de sneakers ook verkrijgbaar zijn via Nike.com. Hieronder vind je nog eens alle afbeeldingen van de sneakers.

Hou ook de Sneakerjagers instagram pagina in de gaten voor belangrijk sneaker nieuws, release reminders en nog veel meer!

martine rose Nike Shox
martine rose Nike Shox
martine rose Nike Shox
martine rose Nike Shox