Skip to content
Upcoming

Maison Margiela en Reebok brengen een bijzondere sneaker uit

20 januari 2021 17:06
Maison Margiela en Reebok brengen een bijzondere sneaker uit

Maison Margiela en Reebok zijn zeker geen onbekende van elkaar. Vorig jaar brachten de twee al de Instapump Fury uit. Deze sneaker beschikte over een wel zeer opvallende platform hak. Nu zijn de twee merken terug met een nieuw project en brengen ze binnenkort de Classic Leather Tabi uit. Een combinatie van de Reebok Classic Leather en Maison Margiela Tabi.

Maison Margiela is een Frans luxury merk dat is opgezet in 1988 door de Belgische designer Martin Margiela. Het merk is geïnspireerd door haute couture kleding, evenals ready-to-wear kleding. Het designer merk heeft productlijnen lopen zoals vrouwenkleding, mannenkleding, sierraden, footwear en huis decoratie. Maison Margiela is vooral bekend geworden door de deconstructie en avant-garde designs. Ook hield het merk zijn fashion shows in ongebruikelijke plekken, zoals metro stations en op een hoek van een straat. Door de jaren heen heeft het merk ook enkele andere samenwerkingen gehad met merken zoals The North Face, Converse en Highsnobiety.

Maison Margiela x Reebok Tabi Instabump Furry

Maison Margiela x Reebok Classic Leather Tabi | H04859

Wat gelijk opvalt aan de sneaker is de Tabi gesplitte tenen constructie. Deze constructie is een klassieker van Maison Margiela en werd voor het eerst gezien in 1988. Het gehele bovenwerk is gemaakt van nappa leer. Dit maakt de sneaker zo een stukje duurzamer en voelt het extreem zacht aan. Wat de sneaker nog een stukje meer bijzonder maakt is dat het net lijkt of dat er over de gehele sneaker is geverfd. Het bovenwerk krijgt hierdoor een deconstructie en DIY look. Het reebok logo staat zoals altijd op de midfoot in een donker blauwe kleur. Deze kleur is ook weer terug te vinden op de tong en sockliner. Het bovenwerk zit op de comfortabele EVA midsole en rubberen outsole.

De Maison Margiela x Reebok Classic Leather Tabi komt uit op 30 januari via Maison Margiela en Reebok. De Classic Leather Tabi is niet goedkoop, want er hangt een prijskaartje van €350 aan de sneaker. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze nieuwspagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Maison Margiela x Reebok Classic Leather Tabi

H04859 · Prijs vanaf €326,-

Naar alle aanbieders
Maison Margiela Reebok
Maison Margiela Reebok
Maison Margiela Reebok