Skip to content
Newsfeed

Maak kans op een €800,- voucher: Stem op Footshop in de adidas EURO Style Cup 2024

22 april 2024 11:50
Maak kans op een €800,- voucher: Stem op Footshop in de adidas EURO Style Cup 2024

In aanloop naar het Europees kampioenschap voetbal van 2024 heeft adidas een toffe competitie opgezet waarbij verschillende retailers een eigen voetbalshirtontwerp hebben ingediend. In de CONFIRMED-app strijden zestien verschillende Europese retailers voor de EURO Style Cup. Inmiddels zijn we aangekomen bij de halve finale, en vanaf 22 april 2024 om 12.00 uur kun je in de app stemmen op jouw favoriet voor een plekje in de finale.

Het ontwerp van Footshop

Eén van de geselecteerde retailers die de strijd aangaat en de halve finale heeft bereikt is Footshop. Footshop is het enige team uit Centraal-Europa en dat wilden ze laten terugkomen in het ontwerp. Het shirt bevat subtiele knipogen naar Praag en Tsjechië, met elementen zoals de iconische straten van Praag in zwart en grijs, en de levendige sfeer van Letná – een wijk waar sport, skateboarden en muziek samenkomen.

Op de voorkant van het shirt springen twee bijzondere details direct in het oog: een rode chevron en een metronoom, beide subtiel verwerkt in het embleem op de borst. Deze symboliseren de voortdurende beweging van Letná. Op de achterkant is gekozen voor ‘EURO 96’ als nummer en naamtag, als eerbetoon aan een van de memorabelste momenten van het Tsjechische voetbalteam.

Footshop
Footshop

Win een €800,- Footshop-voucher

Door te stemmen op het ontwerp van Footshop in de halve finale maak je kans op een Footshop-voucher ter waarde van €800. Jouw stem kan het verschil maken voor Footshop om de adidas EURO Style Cup te winnen en hun unieke ontwerp wereldwijd te laten schitteren.

Hoe kun je Footshop helpen om de adidas EURO Style Cup te winnen?

  • Download de CONFIRMED-app als je dat nog niet hebt gedaan
  • Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan
  • Stem op het shirtontwerp van Footshop
  • Maak een screenshot van je stem en stuur Footshop een berichtje op Instagram. Vervolgens maak je kans om een Footshop-voucher ter waarde van €800 te winnen!
Footshop EURO Style Cup
Footshop EURO Style Cup
Footshop EURO Style Cup