Skip to content
Newsfeed

Het winnende shirt van Footshop in de adidas EURO Style Cup is nu verkrijgbaar

8 juli 2024 18:33
Het winnende shirt van Footshop in de adidas EURO Style Cup is nu verkrijgbaar

Voorafgaand aan het Europees kampioenschap voetbal van 2024 organiseerde adidas een spannende competitie waarin diverse retailers hun eigen ontwerpen voor voetbalshirts indienden. In de CONFIRMED-app namen zestien Europese retailers deel aan de strijd om de adidas EURO Style Cup.

Onze partner Footshop heeft de overwinning behaald en hun shirt is daarmee ook daadwerkelijk uitgebracht. Ontdek hier meer over het ontwerp en hoe je dit unieke shirt in huis kunt halen!

Het ontwerp van Footshop

Footshop was het enige team uit Centraal-Europa en dat wilden ze laten terugkomen in het ontwerp. Het shirt bevat subtiele knipogen naar Praag en Tsjechië, met elementen zoals de iconische straten van Praag in zwart en grijs, en de levendige sfeer van Letná – een wijk waar sport, skateboarden en muziek samenkomen.

Op de voorkant van het shirt springen twee bijzondere details direct in het oog: een rode chevron en een metronoom, beide subtiel verwerkt in het embleem op de borst. Deze symboliseren de voortdurende beweging van Letná. Op de achterkant is gekozen voor ‘EURO 96’ als nummer en naamtag, als eerbetoon aan een van de memorabelste momenten van het Tsjechische voetbalteam.

footshop x adidas

Shop het Footshop adidas EURO Style shirt

Het shirt heeft harten veroverd in heel Europa, want Footshop heeft met trots de adidas EURO Style Cup gewonnen. Dit betekent niet alleen dat hun ontwerp de competitie heeft gedomineerd, maar ook dat het nu beschikbaar is voor alle fans van het shirt. Het winnende shirt is nu te verkrijgen via de online winkel van Footshop, klik op de button hieronder om het shirt te shoppen!

adidas x footshop
adidas x footshop
adidas x footshop
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date