Skip to content
Upcoming

Maak je klaar voor de drop van de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Carbon’

1 oktober 2020 16:39
Maak je klaar voor de drop van de adidas Yeezy Boost 350 V2  ‘Carbon’

We wachten al een tijdje op deze drop. Maar het wachten is voorbij. Op vrijdag 2 oktober dropt de Yeezy Boost 350 V2 ‘Carbon.’ In maten voor het hele fam. Registreer je nu nog snel voor alle de raffles!

Kanye’s merk Yeezy in samenwerking met adidas is één van de meest geliefde van dit moment. Waar Yeezy begon bij Nike, zijn de adidas Yeezy’s nu niet meer weg te denken en staan er ook voor dit jaar nog genoeg nieuwe Yeezy’s op de planning.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Carbon’

De sneakers komen in maten voor het hele familie. De Yeezy’s komen dit keer in een ‘Carbon’ colorway. Het bovenwerk is gemaakt van primeknit materialen in een zwart met grijze kleur. Ook zien we de welbekende streep over de sneaker in het zwart terug. De zool valt dit keer extra goed op in een wit/gele kleur. Ook in deze Yeezy zit er ‘Boost’ in de zool verwerkt wat zorgt voor extra comfortabel gevoel.

De raffles van de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Carbon’ zijn nog open! Schrijf je snel in en zorg ervoor dat jij een paartje in handen krijgt. Bekijk de aanbieders via de link hieronder. Ook via de adidas app is makkelijk mee te doen aan de loting. Bekijk ook onze release kalender voor nieuwe sneaker releases en volg Sneakerjagers op Instagram voor meer sneaker content.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Carbon'

FZ5000 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy Boost v2 Carbon
yeezy boost 350 V2 Carbon
adidas yeezy boost 350 V2 Carbon