Skip to content
Upcoming

Virgil Abloh teased nieuwe Louis Vuitton sneaker

17 mei 2019 14:19
Virgil Abloh teased nieuwe Louis Vuitton sneaker

Virgil Abloh heeft op zijn Instagram account een foto geplaatst van een nieuwe Louis Vuitton sneaker.

Louis Vuitton is een Frans merk dat werd opgericht in Parijs, in het jaar 1854. In eerste instantie was het merk gespecialiseerd in het maken van koffers, handtassen en accessoires. In 1896 werd het nog steeds legendarische monogram geïntroduceerd. De letters L en V zijn ineengestrengeld op een geblokte, donkerbruine achtergrond. In januari 2000 lanceerde Louis Vuitton zijn eerste mannenkledinglijn onder leiding van Marc Jacobs. Ook heeft hij in 1997 de eerste collectie voor vrouwen uitgebracht. Tegenwoordig is Virgil Abloh (eigenaar van Off-White) creative director bij het merk.

Louis Vuitton Sneaker Details

De nieuwe sneaker, die Virgil Abloh via zijn Instagram kanaal deelde met de wereld, beschikt over een oranje tint. Het model is gemaakt van hoge kwaliteit leer en zacht suède. Ook beschikt de sneaker over veel details, zoals dubbele mudguards en een groot rubberen bagagelabel aan de veters. Op de tong staat een groot, rubberen LV-logo en op de zijkant staat een klein LV-logo. Achterop de zool staat het kenmerkende monogram. Dit kenmerkende monogram is vergelijkbaar met de LV Don Sneaker die Kanye West had ontworpen in 2009.

Scroll naar beneden om de foto te bekijken die Virgil Abloh op zijn Instagram kanaal heeft geplaatst. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van meer informatie over de sneaker.


Louis Vuitton
Image by Virgil Abloh