Skip to content
Newsfeed

Lil Yachty onthult vier Cactus Plant Flea Market x Nike Air Force 1 colorways

9 april 2024 08:38
Lil Yachty onthult vier Cactus Plant Flea Market x Nike Air Force 1 colorways

In april 2024 heeft Lil Yachty op zijn eigen Instagram-account nieuwe kleurvarianten onthuld van de Cactus Plant Flea Market x Nike Air Force 1 Low. Terwijl eerdere teasers door Jabari Shelton de sneakers in ‘Purple’ en ‘Moss Green’ toonden, heeft de Amerikaanse rapper zijn fans nu verrast met een ‘White’ en ‘Black’ colorway. Dit is de eerste keer dat we een gedetailleerde blik kunnen werpen op de unieke ontwerpen.

Nike en Cactus Plant Flea Market hebben in het verleden al vaker samengewerkt, waarbij we herziene versies hebben gezien van de Vapormax, Dunk Low en Air Force 1. Opnieuw heeft CPFM hun opvallende stijl toegepast op het Air Force 1-silhouet, dit keer in vier verschillende kleuren.

De CPFM Air Force 1 zagen we voor het eerst in 2019. Oorspronkelijk was dit ontwerp ontworpen als een Nike By You, een programma waarmee je je eigen ontwerp kunt samenstellen. Het silhouet uit 2019 bevatte een oversized ‘AIR’ en ‘FLEA’ op de zijkant, waarbij de ‘AIR’ eerder te zien was op de Air More Uptempo.

Nu zal de Swoosh in samenwerking met CPFM vier nieuwe kleurvarianten uitbrengen met alleen de ‘AIR’ aan de laterale zijde, terwijl de mediale zijde de kenmerkende vorm van de Air Force blijft behouden.

Helaas weten we nog niet precies wanneer de sneakers zullen uitkomen. Maar naar verwachting zullen ze nog in 2024 verschijnen. Blijf vooral op de hoogte van de laatste updates door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te raadplegen.

Cactus Plant Flea Market x Nike Air Force 1