Skip to content
Upcoming

Ontdek de wereld van LEGO® x adidas ZX8000 ‘A-ZX’

23 september 2020 17:28
Ontdek de wereld van LEGO® x adidas ZX8000 ‘A-ZX’

adidas is flink bezig met het uitbreiden van de A-ZX collectie en dat wordt dit keer op een mooie manier gedaan. Adidas is namelijk samen gaan werken met Lego en hebben samen gewerkt aan een adidas ZX 8000.

Lego bestaat al vanaf 1932 . Na de tweede wereld oorlog werd het gebruik van kunststof steeds populairder, waardoor het Lego dit ook ging gebruiken voor zijn speelgoed. De kwaliteit steentjes waren niet goed en ging het steeds slechter met het bedrijf. Vanaf 1961 ging het weer een stuk beter met het bedrijf en werd het zelfs verkocht in de Verenigde Staten en Canada. Tot op de dag van vandaag is Lego het populairste speelgoed en heeft en merk enorm veel samenwerkingen gedaan met merken.

Lego x adidas ZX8000 ‘A-ZX’ | FZ3482

Bij Lego denk je gelijk aan felle kleuren en dat is gelukkig ook terug te zien in deze adidas ZX8000. De basis is gemaakt van wit mesh met daaroverheen een lichte crème suède overlay. De drie strepen op de midfoot hebben een witte kleur gekregen met gele omlijning. Een leuk en opvallend detail is de hiel, deze is namelijk gemaakt van blauw plastic en lijkt het net of dat deze is opgebouwd van lego blokjes. Op de tong staat in het groot het Lego logo met een lego blokje aan de voorkant van de veters. Kijkend naar de zool zien we een gele midsole met groen accent aan de voorkant.

De Lego x adidas ZX8000 ‘A-ZX’ komt uit op vrijdag 25 september bij onder andere adidas voor €130. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

LEGO X adidas ZX8000 'A-ZX'

FZ3482 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
Lego x adidas ZX8000
Lego x adidas ZX8000
Images by Overkill