Skip to content
Newsfeed

Lees nu de allereerste editie van het WEAR Magazine

22 januari 2023 10:31
Lees nu de allereerste editie van het WEAR Magazine

De eerste editie van het WEAR magazine is er! Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzame mode. Het magazine richt zich op alles rondom pre-loved sneakers en duurzaamheid binnen de sneaker wereld.

De trend van pre-loved sneakers is de afgelopen jaren sterk gegroeid en steeds meer mensen zijn zich bewust van de impact die de fashion industrie heeft op onze planeet. Het nieuwe WEAR magazine biedt een unieke kijk in het verhaal achter het bedrijf WEAR en de pre-loved sneakers die het merk biedt.

In de eerste editie van het WEAR magazine kom je te weten waar je de beste deals kunt vinden voor pre-loved sneakers en hoe je deze op een creatieve manier kunt stylen. Er zijn ook tips te vinden over hoe je sneakers op een verantwoorde manier kunt onderhouden zodat ze langer meegaan.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de impact van de mode-industrie op het milieu en worden er verhalen gedeeld over hoe merken en individuen werken aan een duurzamere toekomst.

Het nieuwe WEAR magazine is niet alleen een inspiratiebron voor sneaker liefhebbers, maar ook voor iedereen die op zoek is naar manieren om zijn of haar levensstijl duurzamer te maken. De eerste editie is nu online te lezen en zal binnenkort ook fysiek afgedrukt worden!

Klik op de button om direct naar het WEAR magazine te gaan. Kijk voor meer duurzaam sneaker nieuws en duurzame sneakermodellen naar Sneakerjagers Sustainable.

Het originele artikel bij wear >>