Skip to content
Upcoming

Lees hier alles over de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting

12 december 2023 09:25
Lees hier alles over de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting

Speciaal voor de feestdagen komt Foot Locker samen met Sneakerjagers met de 12 Days of Gifting campagne. Twaalf dagen lang maken Foot Locker members kans op prijzen als VIP kaarten voor de NBA Parijs wedstrijd, een Playstation 5, een gesigneerde cap door Jayson Tatum (Celtics) + Foot Locker gift card €500​​ en 2 x 2 tickets Manchester City match.

Lees hier alles over de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting giveaway.

12 Days of Gifting

Maak je alvast klaar voor de feestdagen! Foot Locker pakt groots uit tijdens de maand december. Tijdens de 12 Days of Gifting maken FLX-leden kans op grootse prijzen, van sneakers tot aan all-inclusive trips en gesigneerde items – alles tijdens de 12 Days of Gifting. Tel samen met Sneakerjagers en Foot Locker af naar de feestdagen!

Meedoen kan door lid te zijn van FLX, het Foot Locker lidmaatschap. Mocht je nog geen lid zijn, meld je dan snel aan en ontvang direct 1.000 punten voor je deelname. De dagelijkse acties kosten 500 punten per deelname. Leden kunnen dus twee keer gratis meedoen, daarna is een kleine shopsessie voldoende om weer meer punten te innen! Lees hier meer over het FLX-lidmaatschap.

Gedurende de 12 dagen wordt er elke dag een nieuwe prijs bekend gemaakt. De eerste prijs wordt op 13 december 2023 verloot. Houd de socials van Foot Locker in de gaten om op de hoogte te blijven van de prijzen. Bij het participeren van een actie wordt er per deelname 500 punten van je account afgeschreven. Alle prijswinnaars worden op 28 december bekendgemaakt.

Je kunt hier meer lezen over het Foot Locker FLX lidmaatschap >>

It’s Gifting! Elke dag worden er unieke prijzen getoond. Geloof ons, dit wil je niet missen! Houd het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers) in de gaten voor de laatste updates omtrent de campagne. Maak de feestdagen onvergetelijk met de winacties van Foot Locker.