Skip to content
Brand

De voordelen van het Foot Locker FLX lidmaatschap in een oogopslag

25 november 2023 13:44
De voordelen van het Foot Locker FLX lidmaatschap in een oogopslag

Ben je al member bij Foot Locker? We hebben het Foot Locker FLX Membership onder de loep genomen en zullen je nu op de hoogte brengen van belangrijke details die je moet weten over het lidmaatschap. We kunnen je alvast één ding vertellen: het cliché “een lidmaatschap levert je niets op” is niet van toepassing op het Foot Locker FLX Membership.

Foot Locker Membership
Foot Locker

Wat is het Foot Locker FLX lidmaatschap?

Het FLX-lidmaatschapsprogramma geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan een loyaliteitsprogramma. Bij elke aankoop die je doet, verzamel je punten, zogenaamde XPoints, die je later kunt inwisselen voor aanbiedingen, producten, diensten en evenementen. Deelname aan het programma is uiteraard gratis.

Hoe werkt het Foot Locker FLX lidmaatschap?

Zodra je je gratis hebt geregistreerd, word je begroet met 1000 XPoints. Als lid bespaar je ook nog eens op verzendkosten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om mee toe doen aan exclusieve spellen en winacties.

Wanneer je winkelt bij Foot Locker, verzamel je tegelijkertijd XPoints. Met elke euro die je uitgeeft, verdien je 100 XPoints.

Je kunt je verzamelde XPoints vervolgens inwisselen. Met XPoints krijg je toegang tot evenementen of kun je cadeaubonnen van Foot Locker ontvangen. Daarnaast maak je kans op verschillende prijzen en kun je deelnemen aan exclusieve sneaker drops.

Foot Locker FLX-lidmaatschaps levels

Een ander voordeel van het Foot Locker FLX-lidmaatschap is dat je gaandeweg verschillende levels kunt vrijspelen. Het programma kent in totaal drie niveaus. Hoe meer Xpoints je hebt, hoe meer levels je kunt unclocken.

Level X1

Met level X1 krijg je gratis verzending of korting op expresverzending wanneer je je pakketje snel nodig hebt. Ook heb je toegang tot exclusieve evenementen en krijg je verjaardagscadeaus!

Level X2

Je kunt het tweede level bereiken met 30.000 XPoints. Je behoudt alle voordelen van niveau X1 en ontvangt daar bovenop ook speciale beloningen zoals toegang tot exclusieve Foot Locker-producten en uitnodigingen voor eersteklas evenementen.

Level X3

Het derde level kan bereikt worden met 50.000 X-punten. Zowel de voordelen van het eerste als het tweede niveau blijven hier van toepassing, plus toegang tot evenementen en cadeaus bij verschillende aankoopacties.

Dus, we zouden zeggen dat je meer hebt gewonnen dan verloren met het Foot Locker FLX-lidmaatschap! Mocht je geïnteresseerd zijn in de voordelen van het programma, schrijf je dan snel in!

Onze Foot Locker FLX Lidmaatschap favorieten

Natuurlijk hebben we ook het huidige assortiment doorgebladerd en hebben we een aantal sneakers, kledingstukken en accessoires gevonden die we jullie niet willen onthouden!

Foot Locker sneaker mannen

Twee klassiekers die je in je sneaker collectie moet hebben: de adidas Samba OG en de Nike Air Force 1. Beide sneakers zijn momenteel verkrijgbaar bij Foot Locker- en een ervan is zelfs afgeprijsd!

Foot Locker WMNS sneakers

We hebben ook twee hele leuke sneakers voor dames ontdekt bij Foot Locker: de PUMA Mayze Platform en de New Balance 530 in de kleur ‘Turtledove’.

Foot Locker apparel

Foot Locker heeft een uitgebreide selectie kleding. Ook voor de kerst kun je hier prachtige stukken vinden voor jezelf of voor je dierbaren. Meer lezen >>

Foot Locker accessoires

Accessoires zijn ook een geweldig kerstcadeau. Binnenkort zijn er ook Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen, waarbij je extra kunt besparen en FLX-XPoints kunt verzamelen!

We hopen dat we je een beter inzicht hebben kunnen geven in de voordelen van het Foot Locker FLX Membership. Als je nog vragen hebt over het FLX Membership, kun je terecht op de Foot Locker website. Er is een FAQ waar je alle belangrijke antwoorden kunt vinden. Klik op de knop om direct naar de lidmaatschapspagina te gaan.

Als je dit soort informatie niet wilt missen, neem dan een kijkje op onze nieuwspagina. Je kunt ons ook volgen op Instagram en onze gratis Sneakerjagers app downloaden. Zo blijf je altijd goed op de hoogte!