Skip to content
Brand

Laat je sneakers stralen in combinatie met deze trendy jurken en rokken van Footshop

16 september 2023 17:00
Laat je sneakers stralen in combinatie met deze trendy jurken en rokken van Footshop

Ben je op zoek naar een chique look die toch gemakkelijk in het dagelijks leven past? Blijf dan zeker lezen, want in dit artikel tonen we je hoe je de jurken en rokken van Footshop kunt combineren met je geliefde sneakers. Hiermee bereik je de ideale balans tussen elegantie en casual, geschikt voor elke gelegenheid.

Maar dat is nog niet alles, want we hebben een exclusieve kortingscode voor je waarmee je 13% kunt besparen op alle full-price producten. Je hoeft alleen maar de code ‘SNEAKERJAGERS13‘ in te voeren bij het afrekenen en de korting wordt verrekend.

Hieronder laten we je zien hoe je jurken en rokken kunt combineren met sneakers voor een leuke dagelijkse look, festivaloutfit of speciale gelegenheden.

Sportieve look

Met T-shirt jurken, een paar tennissokken en een paar effen sneakers creëer je eenvoudig een sportieve alledaagse look. De losse jurken zijn luchtig en comfortabel. Je mag gezien worden in de stad en aan het meer, maar ook op de universiteit.

Denim jurken

Lange spijkerjurken zijn momenteel helemaal in en zijn het perfecte kledingstuk voor het komende seizoen. In september zijn er altijd dagen dat het te koud is voor een korte zomerjurk. Niets is beter geschikt voor de overgangsperiode dan denim jurken. Je kunt ze combineren met zowel de zomer als de herfst. Je kunt ze ook combineren als lange jas met een top en broek of ze gewoon als jurk dragen. Afhankelijk van hoe flitsend je de jurken wilt stylen, kun je ze aanvullen met verschillende accessoires en kiezen voor een kleurrijk of juist effen sneakermodel.

Festival outfits

Het festivalseizoen is nog niet voorbij en de laatste dagen van de zomer zijn de perfecte dagen om te feesten. Dat kan natuurlijk alleen met de goede outfit. De kleurrijke jurken van Footshop zien er niet alleen cool uit, ze bieden ook bewegingsvrijheid. Je kunt dus dansen zoveel je wilt en in combinatie met coole sneakers zullen je voeten ook geen pijn doen.

Schattige zomerstijlen

Een schattig loshangend jurkje is een must-have in je garderobe. Je bent perfect voorbereid op de warme nazomerdagen. Trek het jurkje aan, trek je favoriete sneakers aan en ga op weg naar de ijssalon of een leuke bijeenkomst met vrienden. De ruches geven de jurken een bijzonder chique uitstraling die in combinatie met sneakers de perfecte balans vormt tussen elegant en chill.

Midi-jurken

Midi-jurken zijn de perfecte basis voor een mooie outfit. De snit is goed voor het figuur en combineert de elegantie van een maxi-jurk met het comfort van een mini-jurk. Je kunt ze op veel verschillende manieren combineren en stylen. Om je midi-jurk mooier te maken, kun je bijpassende accessoires toevoegen. Je kunt de jurk eleganter maken met sieraden of een handtas. Sneakers zorgen ervoor dat de look in het dagelijks leven past en zowel sportief als chic is.

Skater Rokken

Een skaterrok ziet er niet alleen cool uit, hij is ook supercomfortabel en praktisch. Je hebt een sportieve look die toch stijlvol is. De rokjes zijn gemakkelijk te combineren met elke sneaker en zitten sportief en los.

Met deze stijlen van Footshop kun je jurken en rokken op allerlei manieren combineren met sneakers. Afhankelijk van de gelegenheid kun je kiezen voor een elegantere of sportievere look, of gewoon voor de gulden middenweg.

Op de website van Footshop vind je nog veel meer sneakers, jurken en rokken van topmerken. De beste manier om een overzicht te krijgen van het assortiment is door op de knop hieronder te klikken.

Vergeet niet om de code SNEAKERJAGERS13 toe te voegen bij het afrekenen van producten in om te profiteren van onze exclusieve korting.

Als je geïnteresseerd bent in meer stylingtips en nieuws uit de sneakerwereld, bekijk dan ons Instagram-account @Sneakerjagers en onze nieuwspagina om altijd op de hoogte te blijven.