Skip to content
Newsfeed

Krijg tot wel 70% korting tijdens Sneaker Deals Weekend bij Sneakers.nl

1 oktober 2022 09:44
Krijg tot wel 70% korting tijdens Sneaker Deals Weekend bij Sneakers.nl

De zomer zit er weer op en het festivalseizoen is weer voorbij, waarschijnlijk zijn veel van je sneakers vertrapt of zitten onder de modder. Daarom is het nu de juiste tijd om na te gaan denken over wat voor sneakers je het komende seizoen wilt gaan dragen. Bij Sneakers.nl ben je op het juiste adres! Het mooiste van alles is, zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022 is het Sneaker Deals Weekend. Op deze dagen krijg je tot wel 70% korting op geselecteerde items.

Sneakers.nl biedt een groot aanbod aan merken zoals PUMA, adidas, New Balance, Vans en nog veel meer! Misschien heb je altijd al dat ene paartje op het oog, twijfel dan vooral niet langer en scoor deze nu met korting! Zo shop je de Vans Old Skool nu voor €59,99 in plaats van €79,99 en scoor je de adidas Continental 80 nu voor €49,99 in plaats van €99,99.

Vergeet niet dat je alleen in het weekend van 1 en 2 oktober 2022 kunt profiteren van de korting. Wees er daarom snel bij, voor je het weet zijn de prijzen weer terug naar normaal. De korting die je krijgt is te zien op de pagina van Sneakers.nl en zal automatisch worden verrekend. Bekijk het gehele aanbod via de button hieronder!

Hou ook de Sneakerjagers nieuwspagina en Instagram pagina in de gaten voor het laatste nieuws over sneakers en streetwear.