Skip to content
Staff Picks

Krijg tot wel 60% korting tijdens de summer sale van Footshop

17 juli 2022 14:59
Krijg tot wel 60% korting tijdens de summer sale van Footshop

Maak jezelf klaar voor hete temperaturen met Footshop. De winkel komt met een summer sale en biedt een groot scala producten aan. Alles wat je fris houdt in de zomer hebben zij voor je klaarliggen. Van kleding tot aan petten, de items bevatten nu tot wel 60% korting. Daarnaast voegt Footshop bijna iedere dag nieuwe items toe aan de sale.

Om jullie te inspireren hebben wij een overzicht gemaakt van onze favorieten, wil je liever zelf door het aanbod scrollen? Klik dan op de button hieronder!

Footshop summer sale

1. ELLESSE TORCO TEE

We starten het overzicht met een T-shirt van Ellesse. Het is een minimalistisch shirt met alleen het logo van Ellesse op de borst en op de schouder. De lichtbruine kleur past bij iedere haarkleur, waardoor iedereen dit shirt kan rocken!

ELLESSE TORCO TEE
ELLESSE TORCO TEE

2. NIKE SPORTSWEAR SWOOSH WOMEN’S OVERSIZED T-SHIRT

Als tweede dit Nike shirt, wat een perfect shirt is voor de zomer. Door de oversized fit blijf je koel en luchtig tijdens de heetste dagen. Het shirt is gemaakt van 100% katoen, waardoor het shirt lang goed blijft.

NIKE SPORTSWEAR SWOOSH
NIKE SPORTSWEAR SWOOSH

3. NIKE DRI-FIT MEN’S BASKETBALL JERSEY

Mocht het echt heel warm worden deze zomer dan zijn zelfs de mouwen van een T-shirt al te veel. Daarom hebben wij ook een tanktop voor jullie uitgekozen. De tanktop bevat Dri-FIT technologie, waardoor zweet geen issue meer is.

Nike tanktop
Nike tanktop

4. HUF SHROOM KNIT TANK

Natuurlijk hebben we ook voor de dames een tanktop uitgekozen. Met deze tanktop creëer je een schattige look, dit komt door de bloemen op de borst. Daarnaast zijn de dunne bandjes ideaal voor het warme weer.

huf tanktop
Summer sale huf tanktop

5. CALVIN KLEIN JEANS WASHED CARGO WOVEN SHORTS

Shorts kunnen ook dit seizoen niet ontbreken. Voor de heren hebben wij deze shorts van Calvin Klein, met zakken waar je veel spullen in kunt opbergen.

calvin cargo
Summer sale calvin cargo

6. NAPAPIJRI N-DRU W

De Napapijri N-DRU W biedt veel comfort, dit komt door een trekkoord en elastische band waardoor iedereen een perfecte pasvorm kan ervaren.

napapijri short
Summer sale napapijri short

7. CARHARTT WIP BACKLEY CAP

Het is belangrijk om je hoofdhuid te bedekken zodat deze niet verbrand. Met deze Carhartt cap weet je in ieder geval zeker dat je niet zult verbranden.

carhartt cap
Summer sale carhartt cap

8. ADIDAS ADICOLOR BUCKET HAT

Is een cap niets voor jou? Dan past misschien deze bucket hat van adidas wel bij je! De geborduurde Trefoil in het midden maakt het nonchalante silhouet extra fris.

bucket hat
Summer sale bucket hat

9. VANS VAULT OG SK8-HI LX

De Vans Vault OG SK8-HI LX maakt elke outfit af. Dit komt door de wit zwarte kleuren die zijn gebruikt, hierdoor matchen de sneakers met ieder item. Niet alleen ziet het er goed uit, het paartje is ook nog eens zeer comfortabel.

vans old stool
Summer sale vans old skool

10. NIKE W BLAZER LOW PLATFORM

Net als de vorige sneakers kunnen ook deze bij iedere outfit gedragen worden. De combinatie van leer en de vintage stijl van deze schoenen zullen je outfit accentueren.

nike blazer
Summer sale nike blazer

Dit waren onze favorieten uit de summer sale van Footshop! Hou voor meer blogs als deze regelmatig onze nieuwspagina in de gaten!