Skip to content
Newsfeed

Krijg nu nog 10% korting op het gehele assortiment bij Sidestep

25 juli 2022 18:00
Krijg nu nog 10% korting op het gehele assortiment bij Sidestep

Sidestep is weer terug met een nieuwe actie. Tot en met 26 juli 2022 profiteer jij nu van 10% korting op het gehele assortiment bij Sidestep. Dit geldt zowel voor volprijs producten, als items in de sale. Wanneer je de code ‘SALE10NL‘ toevoegt aan je winkelwagen, wordt de korting automatisch verrekend.

Bij Sidestep shop jij je favoriete sneakers, kledingstukken en accessoires. Nu dat de korting ook toepasbaar is op items uit de sale kunnen de kortingen hoog opstapelen. Zo shop je nu super voordelig een nieuw wit paar adidas Forum Low om nog de laatste zomermaanden mee door te komen.

Ga dus nu naar Sidestep en scoor al jouw favoriete pieces met 10% korting. Wees er wel snel bij, want de actie loopt maar tot en en met 26 juli 2022. Vergeet niet de code ‘SALE10NL‘ in te vullen bij het afrekenen om de actie te laten gelden. Klik op de knop hieronder om naar Sidestep te gaan.

Download de Sneakerjagers app zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste sneaker nieuws. In de app vind je een overzichtelijke releasekalender en kun je via de ‘herinner mij’ knop een push-melding herinnering krijgen voorafgaand aan een release.