Skip to content
Brand

Krijg 35% korting op herfst items bij adidas

17 oktober 2022 16:22
Krijg 35% korting op herfst items bij adidas

Er zijn herfstaanbiedingen bij adidas! Je hebt nu de kans om 35% korting te krijgen op outfits en schoenen met een aankoopwaarde van €60 of meer! Maak je klaar voor het springerige herfstweer met de adidas herfstaanbiedingen.

Wij tonen je enkele inspiratie uit de herfstuitverkoop. Wil je liever zelf rondkijken? Bekijk dan hier direct de herfstuitverkoop bij adidas:

adidas herfststijlen voor mannen

1. NMD_R1

De NMD_R1 is gebaseerd op een veelgeprezen archivistische hardloopschoen uit de jaren 80 en heeft een sokachtige constructie en een gebreid bovenwerk voor een goede pasvorm. Krijg de NMD met 35% korting!

2. TREFOIL SCRIPT HOODIE

Als het om coziness gaat, gaat er niets boven een hoodie. Deze van adidas bewijst dat met zijn zachte fleece en casual snit. Het minimalistische ontwerp krijgt een cool detail met de adidas letters.

3. CONTINENTAL 80 VEGAN

In de jaren 80 was hij thuis in sportscholen over de hele wereld. Tegenwoordig wordt de Continental 80 geroemd om zijn casual street style. Deze veganistische versie is volledig vrij van dierlijke bestanddelen. Hij ziet er dus niet alleen absoluut stijlvol uit met zijn retro jaren 80 vibe, hij brengt ons ook een stap dichterbij duurzaamheid.

4. ADICOLOR CROSSBODY BAG

Niets is meer casual dan een comfortabele schoudertas. Deze adidas crossbody tas maakt elke outfit perfect. Hij heeft genoeg ruimte voor je essentials en is nu verkrijgbaar met 35% korting.

5. ADICOLOR CLASSICS LOCK-UP TREFOIL ORIGINALS JACKET

Een klassieker van adidas: het Trefoil jack. Deze is gedeeltelijk gemaakt van Primegreen, dat wil zeggen verschillende, functionele gerecycleerde materialen. Met een adidas korting erbovenop, kun je hier niet fout gaan!

adidas herfststijlen voor vrouwen

1. FORUM BONEGA

Deze sneaker is gebaseerd op het legendarische laag uitgesneden silhouet van de basketbalschoen en geeft je outfit een update met de plateauzool. Het heeft een eersteklas leren bovenwerk en metallic gouden details, zodat je de sneaker zowel smart als casual kunt stylen.

2. ADICOLOR ESSENTIALS FLEECE SWEATSHIRT

Een sweatshirt is een absolute must-have. Waarom? Comfort. Warmte. Coziness. Het is gemaakt van zacht fleece en heeft een extra losse pasvorm voor nog meer comfort.

3. PRIMEBLUE SST PANTS

Met deze Primeblue SST trainingsbroek voel je je dubbel zo goed. De broek is gemaakt van Parley Ocean Plastic en is tegelijkertijd super comfortabel. Combineer ze met de trui van hierboven!

4. BELTED PUFFER JACKET

Dit adidas donsjack heeft een langer model en is voorzien van een tailleband voor een gedefinieerde look. Dankzij de natuurlijke warmte van dons heeft de kou geen schijn van kans. Het buitenmateriaal is ook waterafstotend. Samen met de oversized snit voor extra bewegingsvrijheid is het de perfecte metgezel voor de herfst en winter.

5. RETROPY E5

Deze sneaker is de perfecte mix van retro en modern: Hij is geïnspireerd op hardloopschoenen uit de jaren 70 en is voorzien van de innovatieve Boost demping. Voel de energie en geef het een vintage vibe. Bespaar 35% daarbovenop!

Dat was het voor onze inspiratie uit de adidas herfstaanbiedingen! Vergeet niet dat je de 35% korting kunt krijgen voor bestellingen boven de €60. Er is geen kortingscode nodig, de korting wordt automatisch verrekend. Shop bij adidas >>

Bekijk ook onze instagram kanalen voor meer inspiratie:

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date