Skip to content
Upcoming

Een nieuwe KITH x adidas collectie komt eraan

24 september 2020 09:13
Een nieuwe KITH x adidas collectie komt eraan

KITH is lekker bezig met het uitbrengen van nieuwe sneakers. Gister kwamen de officiële afbeeldingen naar buiten van de aankomende KITH x Air Force 1 Low ‘NYC’. Gelukkig is dit niet de enige sneaker waar we ons op kunnen verheugen, er zit namelijk een hele KITH x adidas collectie aan te komen.

Opgericht in 2011 door Ronnie Fieg is KITH een multifunctioneel lifestyle merk voor mannen, vrouwen en kinderen. KITH bied een groot scala aan premium producten verschillend van hun eigen huismerk tot merken zoals A COLD WALL. Het merk van Ronnie Fieg staat ook erg bekend om zijn samenwerkingen op sneakers die elke keer binnen no time uitverkopen.

KITH x adidas

Op de afbeelding is te zien dat het gaat om zes sneaker. Het lijkt te gaan om de adidas Campus, Samba, superstar, Gazelle, Country en Pro Model High. Alle paartjes hebben een wit lederen bovenwerk gekregen met groene of donker blauwe accenten op de hak. Op deze hak staat op de linker sneaker het KITH logo en op de rechter het adidas logo.

Er is voor de rest nog erg weinig duidelijk over de release en zullen we even af moeten op meer informatie. Bekijk hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.