Skip to content
Upcoming

Karhu komt met een nieuw pack geïnspireerd op ijshockey

28 september 2020 16:16
Karhu komt met een nieuw pack geïnspireerd op ijshockey

Karhu komt met een gloednieuw pack dat is geïnspireerd op ijshockey. Het Karhu Hockey Pack zal aanstaande vrijdag 2 oktober verkrijgbaar zijn. Dit pack zal uit maar liefst 5 verschillende bestaan. Dit zijn de Karhu Aria 95, Karhu Synchron Classic, Karhu Legacy 96 en de Karhu Fusion 2.0. Op de sneakers worden de meest mooie colorways gedropt. Het Hockey Pack van Karhu refereert naar de geschiedenis van het Finse merk. Vroeger produceerde zij namelijk hockeysticks en alle benodigdheden.

Karhu Synchron Classic Hockey Pack ‘Blue Wing Teal’ | F802656

De eerste sneaker uit het Hockey Pack is de Blue Wing Teal. Op de Karhu Synchron Classic wordt er op het bovenwerk gebruik gemaakt van donkere kleuren. Dit zorgt ervoor de sneaker een super strakke look krijgt. De kleur groen haalt de donkere kleuren op en is te zien op de toebox. Maar ook op verdere details zoals de enkel van de sneaker. De overlays zijn zwart van kleur. De details worden afgemaakt in de kleuren blauw en wit. De witte midsole en de zwarte outsole maken de sneaker compleet.

Karhu Synchron Classic Hockey Pack 'Blue Wing Teal'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Synchron Classic Hockey Pack 'Blue Wing Teal'
Hockey Pack 'Blue Wing Teal'

Karhu Aria 95 Hockey Pack ‘Surf The Web’ | F803064

De Karhu Aria 95 Hockey Pack ‘Surf The Web’ beschikt over een bovenwerk met lichte kleuren. De crème basis van de sneaker wordt afgewerkt met roze, blauwe, zwarte en beige details. Achter op de lichtgrijze midsole zien we de Karhu branding in het roze.

Karhu Aria 95 Hockey Pack 'Surf the Web'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Aria 95 Hockey Pack 'Surf The Web'
Karhu Aria 95 Hockey Pack

Karhu Aria 95 Hockey Pack ‘Purple Heather’ | F803069

Op de Purple Heather colorway op de Karhu Aria 95 zien we vooral de kleuren paars en zwart terug komen. Zwart wordt gebruikt op de overlays van de sneaker en de hak, het paars komt terug op de toebox en de zijkant van de sneaker. De crème kleur wordt gebruikt op de midsole en de tong en de enkel van de sneaker. Ook zien we de kleur blauw heel minimaal terugkomen op deze sneaker, namelijk op de lining. Kortom, dit paartje is een echte musthave in jouw sneakeer collectie!

Karhu Aria 95 Hockey Pack 'Purple Heather'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 Hockey Pack ‘White’ | F804091

De naam zegt het al, de ‘White‘ colorway op de Karhu Fusion 2.0 die in dit pack zit, beschikt vooral over de kleur wit. Enkele details worden zwart gemaakt zoals de neus van de sneaker en een klein detail op de veters van de sneaker. De neon groene kleur komt terug op de bovenste eyestays van de veters en op de outsole, dit zorgt voor een speelse draai op de sneaker.

Karhu Fusion 2.0 Hockey Pack 'White'

F804091 · Prijs vanaf €237,-

Naar alle aanbieders

Karhu Legacy 96 Hockey Pack ‘Gray Violet’ | F806010

Dit is misschien wel een van de vrolijkste colorways uit het Hockey Pack. De grijze basis op de Karhu Legacy zorgt voor een strakke look. Dit wordt opgevrolijkt door de roze kleur die te zien is op de lining, de tong en de toebox. Ook komt de kleur donkerblau nog terug rong de enkel, de heel, de veters en de outsole van de sneaker. Ook deze prachtige Gray Violet colorway zal op 2 oktober droppen.

Karhu Lecagy 96 Hockey Pack 'Gray Violet'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Release

Aanstaande vrijdag, 2 oktober, dropt het nieuwe Karhu Hockey Pack. Wil je nou alle aankomende Karhu releases gemakkelijk in een overzicht bekijken, check dan onze release kalender. Hier vind je tevens alle overige release informatie van dit nieuwe pack. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media en een kijkje nemen in de releasekalender.