Skip to content
Upcoming

KangaROOS Terminator neemt je mee terug in de tijd

11 oktober 2020 14:00
KangaROOS Terminator neemt je mee terug in de tijd

KangaROOS sneakers zijn geliefd en dat is niet zonder reden! Het merk heeft namelijk twee hele sterke lijnen: De Made in Germany en de normale lifestyle lijn. De lifestyle lijn van KangaROOS is niet te vergelijken met een ander merk. De nieuwste KangaROOS Terminator ‘White’ is hier het bewijs van!

KangaROOS Terminator ‘White’ | 47264-0000

KangaROOS heeft met zijn Made in Germany een unieke plek veroverd in de sneakerwereld. Dit zijn namelijk hand geproduceerde sneakers van top kwaliteit, echter is de prijs redelijk hoog, deze ligt meestal tussen de €250,- en €280,-. De sneakers zijn dit zeker waard, maar wil je toch iets minder uitgeven dan is de lifestyle lijn perfect! Bekende modellen zijn de KangaROOS Invader en natuurlijk de Terminator. De nieuwste sneaker is deze Terminator in een ‘White’ colorway. De sneaker kenmerkt zich door de wit leren upper met grijs suede details. Het kleurgebruik is erg ingetogen gebleven. Op de zijkant is het KangaROOS logo te vinden met een lichtblauwe kleur. Deze blauwe kleur komt met een paarse kleur terug op de branding bij de hak en de tong! Voor een uitgebreide unboxing check je de video hieronder.

De KangaROOS Terminator ‘White’ is op dit moment exclusief verkrijgbaar bij Afew! Mogelijk dropt de sneaker snel bij andere retailers. Voor meer KangaROOS sneakers check je onze sneaker zoekmachine.


KangaROOS TERMINATOR "WHITE"

47264-000-0000 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders
KangaROOS Terminator White
KangaROOS Terminator White
KangaROOS Terminator White
KangaROOS Terminator White

Afbeeldingen: Sneakerjagers