Skip to content
Brand

Just Dropped: Nike Air Max Terrascape 90

14 maart 2022 17:28
Just Dropped: Nike Air Max Terrascape 90

Er zijn twee nieuwe Air Max Terrascape 90 colorways op de website van Nike gedropt. De ‘Dark Teal’ en ‘Light Bone’ zijn onderdeel van Nike’s Move To Zero campagne, dit houdt in dat er gebruik is gemaakt van duurzaam materiaal. De twee paartjes zijn nu verkrijgbaar op de website van Nike en kosten €149,99. Hieronder kun je de sneakers in detail bekijken.

Move To Zero

De sneakers zijn gemaakt van ten minste 20% gerecycled afval. Daarnaast is er een nieuw ontwerp gemaakt voor de cupzool, deze bevat nu spikkels van Nike Grind. Dit is gerecycled afval wat afkomstig is uit het productieproces van schoenen. Door deze duurzame veranderingen kunnen de sneakers zich toevoegen aan de ‘Move To Zero’ campagne.

De ‘Move To Zero’ campagne verwijst naar het streven van Nike om een toekomst te realiseren zonder afval en minder CO2-uitstoot. Het bedrijf produceert steeds meer met duurzame materialen en op een duurzame manier. Zo ook deze Air Max Terrascape 90’s.

Lees hier meer over de campagne!

Nike Air Max Terrascape 90 ‘Dark Teal’ | DH2973-002

De Nike Air Max Terrascape 90 ‘Dark Teal’ heeft een bovenwerk van gerasterd nylon en komt in de kleur ‘Seafoam’. Daarnaast wordt het bovenwerk gecombineerd met suède overlays en doorschijnende mudguards in een bijpassende tint.

De veterogen zijn gemaakt van transparant plastic en zijn iets donkerder dan de neus. De Swoosh heeft een donker groene kleur en loopt door in een treklus.

De zoolrand is net als de eerder genoemde details, transparant. Hierdoor kun je het gebruikte Grind Rubber goed zien zitten. Daarnaast is ook de zwarte buitenzool van dit rubber gemaakt.

Bekijk de officiële afbeeldingen van deze sneaker hieronder!

Nike Air Max Terrascape 90 'Light Bone'
Nike Air Max Terrascape 90 'Light Bone'
Air Max Terrascape 90 'Dark Teal'

Nike Air Max Terrascape 90 ‘Light Bone’ | DC9450-001

Net als de vorige colorway heeft de Nike Air Max Terrascape 90 ‘Light Bone’ een bovenwerk van gerasterd nylon, deze keer in de kleur ‘Light Bone’. Het grote verschil met de vorige schoen is dat dit een vrouwenvariant is. Daarom lopen de maten maar tot 44.5 en beginnen ze bij 36.

Het ‘Light Bone’ bovenwerk wordt opnieuw gecombineerd met suède overlays en doorschijnende mudguards in een bijpassende tint.

De Swoosh heeft een beige kleur en loopt door in een treklus, waardoor de Swoosh groter lijkt dan gebruikelijk. Net als de doorschijnde mudguards zijn ook de veterogen en zoolrand transparant. De zoolrand en buitenzool zijn gemaakt van Grind Rubber. Doordat de zoolrand doorschijnend is kun je dit rubber goed zien zitten.

Bekijk beelden van deze sneaker hieronder!

Nike Air Max Terrascape 90 'Light Bone'
Nike Air Max Terrascape 90 'Light Bone'
Nike Air Max Terrascape 90 'Light Bone'
Nike Air Max Terrascape 90 'Light Bone'

De Nike Air Max Terrascape 90 ‘Dark Teal’ en ‘Light Bone’ zijn nu te koop bij Nike en geselecteerde retailers. De sneakers zullen rond de €149,99 kosten. Voor het gehele overzicht kun je op de buttons hieronder klikken.

Nike Air Max Terrascape 90 'Dark Teal'

DH2973-002 · Prijs vanaf €234,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 Terrascape 'Light Bone'

DC9450-001 · Prijs vanaf €44,-

Naar alle aanbieders