Skip to content
Upcoming

Ivy Park en adidas slaan opnieuw de handen in één

12 augustus 2020 10:00
Ivy Park en adidas slaan opnieuw de handen in één

Ivy Park en adidas hebben eerder al een te gekke collectie gedropt met verschillende sneakers en kleding. Eerder schreven wij dan ook al over het feit dat zij de handen opnieuw in een zouden slaan. Dit keer brengen zij een fall collectie uit samen. Een van de colorways zal losgelaten worden op de Nite Jogger, dit keer wordt er groen en geel gebruikt. Bekijk de colorway hieronder!

De meeste zullen misschien wel weten dat Ivy Park het merk is van de enige echte Queen B. Als creative partner van adidas is Beyonce nog succesvoller. Het merk van de zangeres bestaat uit kleding, schoenen en verschillende accessoires. Hierbij zijn de meeste collecties voor dans, yoga en enkele andere sporten.

Ivy Park X adidas Nite Jogger

Dit keer heeft het bovenwerk van de Nite Jogger een groen met gele kleur gekregen. Op het bovenwerk is mesh te zien in combinatie met textiel. Ook op deze Nite Jogger is het vetersysteem rondom de enkel te zien. De Ivy Park branding zien we overduidelijk terug, op de tong zien we de adidas branding terug.

Helaas is het nog even afwachten tot er officieel een releasedatum is, maar tot die tijd kan je de sneaker hieronder bewonderen. Verdere informatie als een prijs of waar de sneaker uit zal komen is nog onbekend. Houdt ons in de gaten op social media en neem een kijkje in de releasekalender, zo ben en blijf je altijd op de hoogte!

Images by: Yankeekicks