Skip to content
Upcoming

Is dit de perfecte voorjaarssneaker van adidas?

2 februari 2017 16:03
Is dit de perfecte voorjaarssneaker van adidas?

Ok, laten we beginnen met de details: adidas Primeknit-bovenwerk omhult de voet met flexibele ondersteuning en ultralicht comfort, 3-Stripes branding van Thermoplastic polyurethane (TPU), hielstuk van TPU, hiellusje, EVA-middenzool, rubberen loopzool en een gewicht van ongeveer 220 gram per sneaker. We hebben het over de adidas Flashback_runner Primeknit.

Deze damessneaker, geïnspireerd op de vintage Dragon hardloopschoen, moderniseert de look & feel met een clean silhouet en een aanpasbaar adidas Primeknit bovenwerk.
De EVA midzool (die een schokabsorberende werking heeft om vermoeidheid en blessures te voorkomen) met sleehak en een rubberen loopzool met zaagtandjes brengen een eerbetoon aan de oorspronkelijke stijl van de Dragon uit de jaren zeventig. Laat je niet misleiden door het woord “vintage” in dit geval.

Deze sneaker is echt één van de meest moderne en state of the art releases in de afgelopen jaren. Dit is de perfecte cross-over die oude en nieuwe elementen combineert. En OMG, wat is die mooi. De Flashback_runner Primeknit is al een aantal weken beschikbaar en via Sneakerjagers verkrijgbaar. Wij denken dat deze sneaker kans maakt om dé bestseller te worden dit voorjaar. Zorg dat je een paartje te pakken krijgt en laat ons weten of je net zo onder de indruk bent van deze adidas als wij dat zijn.

SHOP DE ADIDAS FLASHBACK_RUNNER PK HIER >>