Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de PUMA Carina

27 augustus 2023 16:00
Hoe style ik de PUMA Carina

Heb jij net nieuwe PUMA Carina’s gekocht, maar zit je te twijfelen hoe je dit elegante model het beste kunt stylen? Geen zorgen, in dit artikel vind je verschillende soorten outfits die perfect matchen met de sportieve en modieuze PUMA Carina.

PUMA Carina

Veel sneakers worden ontworpen met sport als inspiratiebron, dat geldt ook voor de PUMA Carina. De lifestyle sneaker combineert verschillende elementen die hun inspiratie halen uit de tennisschoenen die in de jaren 80 werden gedragen. Het model heeft dan ook een retro vibe die goed te combineren is in diverse outfits.

De Carina heeft een minimalistische en klassieke uitstraling. De zool van het model is verhoogd en zorgt, samen met de SOFTFOAM+-inlegzool, voor comfort bij elke stap.

PUMA
PUMA

De PUMA Carina is een WMNS exclusive sneaker. Dit betekent dat het model dan alleen in damesmaten te verkrijgen is. Ook is de pasvorm van de sneaker wat nauwer dan de uniseks silhouetten van PUMA.

Vind jij de Carina een geweldig model, maar is de sneaker niet beschikbaar in je maat? Wees niet getreurd, de PUMA Slipstream heeft veel weg van het Carina model en is in grotere maten verkrijgbaar. Voor styling inspiratie voor het PUMA Slipstream model, lees: Hoe style ik de PUMA Slipstream?

Casual outfit 1

Samsøe & Samsøe broek

BSTN

Een goede basis voor een casual outfit is een neutrale pantalon. Deze beige broek van Samsøe & Samsøe heeft een wijd been-silhouet. De elastieken band bij de heupen houdt de broek op zijn plek. Een erg comfortabele broek.

Combineer de broek met het PUMA silhouet en je outfit slaagt gegarandeerd.

PUMA T-shirt

PUMA

Dit shirt is onderdeel van de PUMA x THE RAGGED PRIEST collectie. De samenwerking staat geheel in teken van zelfexpressie. Het kleurrijke T-shirt is verkrijgbaar op de website van PUMA.

Alpha Industries bomber

Snipes

Maak je outfit helemaal af met deze legergroene Alpha Industries bomber. De oversized jas geeft je outfit een nonchalante en stoere finishing touch. Ook bevat de bomber vele zakken waardoor je al je essentials in kwijt kan.

Casual outfit 2

Won Hundred broek

BSTN

De broek van Won Hundred heeft een unieke donkerturquoise kleur en is een echte eyecatcher. De comfortabele en luchtige broek is gemaakt van het duurzame materiaal lyocell. Klik op de onderstaande knop om de Won Hundred broek te bestellen.

Comme des Garçons PLAY T-shirt

End. Clothing

Spice je outfit op met dit grafische T-shirt van Comme des Garçons PLAY. Het Japanse modelabel is erg geliefd in de community door de vele sneaker collabs die op hun naam staan. Het hartjes logo is van mijlen ver te herkennen en geeft je outfit net dat extraatje.

Levi’s 90S Trucker

De spijkerjassen van Levi’s hebben een iconisch en herkenbaar design. De denim jasjes gaan jaren mee en worden wellicht mooier hoe vaker je ze draagt. De esthetiek van de jaren 90 die je terugziet in de spijkerjas combineert wonderbaarlijk goed met het retro 80s design van de PUMA Carina.

Casual chique outfit 1

Daily Paper rok

BSTN

Het PUMA Carina silhouet is een veelzijdige sneaker die perfect staat onder een casual outfit, een dressed up outfit of een sport fit! Combineer het retro model bijvoorbeeld onder dit Daily Paper rokje. Zoals op de foto is te zien kun je kiezen voor een all white silhouet, maar ook een kleurrijkere variant doet het goed in combinatie met de rok.

Daily Paper top

BSTN

Maak de outfit af met de bijpassende Daily Paper top. Aangezien de outfit nog niet veel kleur of extraatjes bevat heb jij alle ruimte om los te gaan met je favoriete sieraden of accessoires!

Casual chique outfit 2

Samsøe & Samsøe jurk

BSTN

De Samsøe & Samsøe jurk bestaat uit hoogwaardig, duurzaam katoen. De jurk is het best omschrijfbaar als comfortabel door zijn nauwsluitende pasvorm. Het perfecte voorbeeld van een casual chique item.

Carhartt WIP tas

Footshop

Een praktische accessoire voor elke outfit is een tas. De tote bag tas van Carhartt vindt het perfecte evenwicht tussen casual en chique.

Sport outfit 1

PUMA Legging

PUMA

De PUMA Carina heeft een vrij platte zool, daarom is het model ook fijn te gebruiken in de sportschool. Tijdens het sporten wil je je prettig in je kleding voelen en voor iedereen is dat anders, hier hebben wij een eventuele outfit voor jou opgesteld.

Met een zwarte legging kun je nooit fout gaan. Het item gebruikt de dryCELL-technologie wat ervoor zorgt dat je frist blijft tijdens het sporten.

PUMA sport BH

De PUMA sport-bh is geschikt voor elke soort work-out. Gemaakt van gerecyclede materialen en wederom met vochtafvoerende DryCELL technologie, maakt de bh bet perfecte item voor elke work-out. Trek de PUMA Carina erbij aan en je bent ready om te sporten.

We hopen dat je nu precies weet hoe je de PUMA Carina het beste kan stylen! Heb je behoefte aan meer tips hoe je het beste je sneakers kan stijlen? Houd dan onze sneaker nieuwspagina in de gaten waar je, naast al het nieuws, ook regelmatig styling tips kunt vinden.