Skip to content
Newsfeed

Ontdek het nieuwste Tuned Air model van Nike: de Air Max Plus Drift

27 februari 2024 10:09
Ontdek het nieuwste Tuned Air model van Nike: de Air Max Plus Drift

Maak kennis met een “getunede” Air-ervaring die ongeëvenaarde stabiliteit en demping levert. Oftewel, de nieuwste Air Max Plus Drift van Nike! Lees hieronder alles over het design en ontwerp van het silhouet.

De sneaker neemt het oorspronkelijke ontwerp van de Air Max Plus over en combineert het met een nieuw bovenwerk. Hierbij wordt een ademende basis van mesh gebruikt, die wordt bedekt door een gebogen gegoten overlay die de volledige lengte van de schoen beslaat. Daarnaast kiest de Air Max Plus Drift voor een robuustere constructie met palmboomachtige profielaccenten. De Swooshes strekken zich uit van de middenvoet tot de hiel, waardoor dit moderne model zich duidelijk onderscheidt van zijn jaren 90 voorganger.

Verder vertonen onder de voet de zoolunits bijna dezelfde kenmerken als de oorspronkelijke Tuned Air. Denk aan walvisstaartvormige zijkanten, de omtrek en rubberen tractie die bij de voorvoet zorgt voor een verfrissende afwerking.

De nieuwe generatie Tn-serie is ingeluid met de release van de Air Max Plus Drift ‘Phantom Cacao Wow’. Deze colorway vertoont een opvallend kleurverloop van lichtbruin naar blauw. Tegelijkertijd heeft het TPU-exoskelet een zeilwitte tint, geaccentueerd met bruine accenten langs de randen voor een meer opvallende uitstraling. De Swooshes en het Nike-logo op de tong zijn uitgevoerd in een lichtblauwe tint.

Nike Air Max Plus TN Drift 'Phantom Cacao Wow'

FD4290-001 · Prijs vanaf €113,-

Naar alle aanbieders

Ben je net zo overtuigd van het nieuwe model als dat wij zijn? Goed nieuws, want verschillende colorways kun je binnenkort verwachten. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Light Smoke Grey’, ‘Green Strike’ en ‘All Day’.

Nike Air Max Plus TN Drift 'Light Smoke Grey'

FD4290-002 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Plus TN Drift 'All Day'

FD4290-003 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Plus TN Drift 'Green Strike'

FD4290-006 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders

Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor meer upcoming Air Max Plus Drift releases!

Nike Air Max Plus Drift 'Phantom Cacao Wow'
Nike Air Max Plus Drift 'Phantom Cacao Wow'
Nike Air Max Plus Drift 'Phantom Cacao Wow' details