Skip to content
Upcoming

Game of Thrones x adidas ‘House Lannister’ en ‘House Stark’

21 maart 2019 15:27
Game of Thrones x adidas ‘House Lannister’ en ‘House Stark’

Morgen, vrijdag 22 maart, is het dan zover, de zes Ultra Boost sneakers van de samenwerking tussen Game of Thrones en adidas komen dan eindelijk uit! Wij hebben al twee van deze awesome sneakers in handen kunnen krijgen en oh wat zijn ze mooi!

De twee die wij in handen hebben gekregen zijn de ‘House Lannister’ en ‘House Stark’. Deze twee sneakers zijn helemaal in het thema gebracht van de naam die zij dragen, geïnspireerd op de bekende serie.

Details ‘House Lannister’

De ‘House Lannister’ is daarom helemaal in het rood en goud. De upper van de sneaker is geheel gemaakt van het comfortabele flyknit materiaal. Rood met gouden glitters bevindt zich op de upper. De case is ook rood van kleur met de drie strepen van adidas in het goud. Boven op de tong zit en lipje met aan de buitenkant het adidas logo en aan de achterkant het logo van ‘House Lannister’. Verder zit er op de hiel van de sneaker ook weer een lipje met daarop de tekst “HEAR ME ROAR”. Als laatst is deze sneaker natuurlijk voorzien van de al zo comfortabele Boost midsole.

Game Of Thrones x adidas Ultra Boost 'House Lannister'

EE3710 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

Details ‘House Stark’

De ‘House Stark’ heeft een overal colorway van donker grijs en zwart, dit past ook perfect bij de naam. Wederom is de upper van de sneaker gemaakt van het flyknit materiaal voor veel comfort. De case is ook grijs van kleur met de drie strepen van adidas in het zwart. Aan de bovenkant van de tong zit weer diezelfde lip met hierop het adidas logo en aan de achterkant het logo van ‘House Stark’. Op het lipje aan de achterkant van de hiel staat de iconische zin “Winter is Coming”. Als laatst is de Boost midsole donker grijs van kleur.

Game Of Thrones x adidas Ultra Boost LTD 'House Stark'

EE3706 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

Deze awesome collaboration tussen Game of Thrones en adidas komt morgen, vrijdag 22 maart, uit bij adidas.nl en andere retailers voor €180,- per sneaker. Check hieronder de afbeeldingen. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Game of Thrones x adidas // EE3710 // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3710 // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3710 // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3710
Game of Thrones x adidas // EE3710
Images by: Sneakerjagers