Skip to content
Newsfeed

Freshcotton komt met 20% korting op sale items

2 september 2022 09:24
Freshcotton komt met 20% korting op sale items

Bij Freshcotton profiteer je nu van korting op sale items. Tot zondag 4 september 2022 23:59 uur profiteer je met kortingscode EXTRA20 van 20% korting op items uit de sale. In de sale vind je items van merken als Daily Paper, Nike, New Balance en velen meer. Lees hier meer.

Bij Freshcotton profiteer je nu van korting bovenop de sale items. Freshcotton is een online shop met een breed aanbod aan sneakers, kleding items en accessoires. Met merken als Nike, adidas, Daily Paper, Carhartt WIP en velen meer is het de plek voor streetwear enthousiasten.

Nu komt de store met een online kortingscode. Met de kortingscode EXTRA20 profiteer je van 20% korting bovenop sale items. Met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70% is dit het moment om jouw herfst outfit alvast te scoren. In de sale vind je sneakers, hoodies, accessoires en nog veel meer.

De kortingscode geldt tot 4 september 2022 23:59 uur. Vergeet niet de code EXTRA20 toe te voegen tijdens het afrekenen van jouw winkelmandje. Klik op de knop hieronder om de Freshcotton sale te bekijken. Volg Sneakerjagers op Instagram om meer van dit soort deals te vinden!