Skip to content
Upcoming

De Fragment x sacai x Nike LDWaffle komt binnenkort uit

4 januari 2021 15:56
De Fragment x sacai x Nike LDWaffle komt binnenkort uit

Sacai en Nike brachten laatst twee nieuwe colorways uit voor hun laatst uitgekomen model: de Vaporwaffle. Al eerder, in 2019, zagen we dat designer Chitose Abe en Nike de handen weer ineen sloegen en colorways uitbrachten voor de LDWaffle. Nu in 2021 komt het geliefde model terug in samenwerking met Hiroshi Fujiwara, designer van Fragment.

Sacai heeft in 2015 al eens eerder gewerkt met Nike. Toen brachten de twee merken een minimalistische colorway uit voor de Air Max 90. Toch is de LDWaffle een stuk unieker dan de Air Max 90 release en is de LDWaffle volgens velen ook de sneaker van het jaar 2019. De sneaker is een samenstelling van het Nike LDV en Waffle model, daarom zijn er dubbele elementen geplaatst op de sneaker. Dit was nog nooit eerder op deze manier gedaan en is het dus heerlijk om dit model terug te zien in 2021.

Sacai x Nike Air Max 90 | Image by StockX

Fragment x sacai x Nike LDWaffle

Het materiaal gebruik is hetzelfde gebleven als de eerdere releases van de sneaker. De basis is gemaakt van doorschijnend mesh en wordt gecombineerd door suède overlays op de mudguard, hiel en eyestays. De LDWaffle heeft een Blue Void colorway gekregen. Hierbij heeft het grootste deel van de sneaker een donker blauwe kleur. De Swoosh, tong en hiel hebben een contrasterende witte kleur. Natuurlijk beschikt de sneaker over de dubbele elementen die ook op de vorige uitgaven te vinden waren. Op de dubbele tong is de Nike en Fragment branding te vinden. Kijken naar de dubbele midsole zien we dat deze een witte kleur heeft die wordt gecombineerd met een donker blauw rubberen outsole.

Het is nog niet duidelijk wanneer de Fragment x Sacai x Nike LDWaffle uit gaat komen, houd daarom onze nieuws pagina in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Scroll naar beneden om de afbeeldingen van de sneaker te bekijken.


Fragment Sacai Nike LDWaffle
Fragment Sacai Nike LDWaffle
Images by zsneakerheadz