Skip to content
Brand

Extra korting met kortingscode bij adidas Herfstaanbiedingen

15 oktober 2021 21:00
Extra korting met kortingscode bij adidas Herfstaanbiedingen

Er is uitverkoop bij adidas en met kortingscode EXTRA20 profiteer je nu van 20% korting. Scoor de beste herfstaanbiedingen bij adidas en voeg de kortingscode toe tijdens het afrekenen van jouw bestelling.

Herfstaanbiedingen adidas

De herfstcollectie van adidas staat online en met kortingscode EXTRA20 profiteer je nu van scherpe prijzen. In deze herfstaanbiedingen vind je alles wat je voor het komende seizoen nodig hebt. Van hoodies tot aan jassen en sneakers. Binnen de herfstaanbiedingen vind je items uit de dames- en herencollectie. Ook vind je hier sportartikelen en items voor de kids.

adidas Herfstaanbiedingen

Om je een handje te helpen, hebben we een aantal favoriete picks uit de collectie voor je geselecteerd. Neem snel een kijkje en scoor je nieuwe herfst item met de kortingscode.

Hoodie adicolor Classics

adicolor 3-stripes hoodie
Adicolor Classics 3-stripes Hoodie €65,00 €38,80
adicolor 3-stripes hoodie

Onze eerste pick is de adicolor Classics 3-stripes hoodie. Deze trui heeft zoals de naam al doet vermoeden de drie icoische adidas strepen langs de mouwen. Op de linkerborst is het Trefoil logo gestikt. Metde kortingscode EXTRA20 scoor je dit item met extra korting bovenop de sale.

Stan Smith sneakers

adidas Stan Smith Orbit Green
adidas Stan Smith Orbit Green €100 €56
adidas Stan Smith Orbit Green
adidas Stan Smith Orbit Green

Dit klassieke paartje mag niet ontbreken in de collectie. De sneaker was origineel ontworpen als tennisschoen maar is tegenwoordig ook een geliefde lifestyle paartje. De Stan Smith heeft een stoere make-over gekregen en heeft een upper van CORDURA®-stof. Daarnaast bestaat het bovenwerk voor een deel uit gerecyclde materialen.

adicolor Classics Hoodie

adicolor Classics Oversized Sweatshirt
adicolor Classics Oversized Sweatshirt €60 €33,60
adicolor Classics Oversized Sweatshirt

Deze Classics Oversized trui uit de adicolor collectie is een must voor het herfstseizoen. Met zijn opvallende roze kleur en iconische drie strepen, is het sweatshirt een goede toevoeging in jouw kledingkast. De trui is ook in de kleuren zwart en geel verkrijgbaar.

NMD_R1 Spectoo sneakers

adidas NMD_R1 V2
adidas NMD_R1 V2 €150 €96

adidas NMD_R1 V2

De adids NMD_R1 V2 is een lichte sneaker met een upper van mesh. De Boost zool zorgt voor demping en geeft energie terug bij iedere stap. Daarnast heeft de middenzool een opvallende goude kleur geregen.

adidas Basket Profi

adidas Basket Profi
adidas Basket Profi €90 €42,40
adidas Basket Profi
adidas Basket Profi

De Basket Profi herensneaker heeft een klassieke retro look. De kicks zijn gemaakt van suède en hebben leren details op de hiel en middenpaneel. Op de hiel is het gouden adidas logo te zien.

Trainingsbroek adicolor Classics Lock-Up

adicolor Classics Lock-Up €50 €26
adicolor Classic Lock-Up Trainingsbroek

Deze dames trainingsbroek is met zijn lichtblauwe kleur een echte eyecatcher. De classic adidas strepen zijn op beide broekspijpen gezet en op het linkerbee is het Trefoil logo te zien. De broek heeft twee broekszakken en elastiekbanden bij de enkels.

Tiro reflecterende hoodie

adidas Tiro Reflecterende Hoodie
adidas Tiro Reflecterende Hoodie €65 €36,40
adidas Tiro Reflecterende Hoodie

Deze adidas Tiro hoodie is een perfecte trui voor tijdens het hardlopen of andere buitenactiviteiten. De trui heeft reflecterende strepen langs de mouwen en is gemaakt van waterabsorberende materialen. Op deze manier blijf jij droog tijdens het sporten.

Ninja ZX Torsion

adidas Ninja ZX Torsion
Ninja ZX Torsion €159,95 €76,78
adidas Ninja ZX Torsion
adidas Ninja ZX Torsion

De Ninja ZX Torsion is een opvallende sneaker. Het paartje heeft een rebelse look en combineert verschillende materialen zoals mesh en suède. Het model is in samenwerking met ‘Ninja’ gemaakt en heeft het bekende ‘Torsion System’ in de zool. Deze geeft de middenvoet extra ondersteuning.

adidas Essentials Donsjack

Essentials donsjack heren €90 €54

Een goed donsjack mag natuurlijk niet ontbreken in de herfstcollectie van adidas. Dit sportieve jack is lichtgevoerd en heeft het adidas logo op de linkerborst. De jas is met zijn korte model erg geschikt voor sportieve activiteiten. Het donsjack is ook in vier andere kleuren te verkrijgen.

adidas 4.0 Logo LS Tee

adidas 4.0 Logo LS T-shirt
4.0 Logo LS T-shirt €45 €25,20
adidas 4.0 Logo LS T-shirt

Het laatsteitem uit onze favoriete picks van de herfstaanbiediengen, is het unisex Logo LS t-shirt. Dit shirt is voor zowel de mannen als vrouwen geschikt en heeft een retro opruk. Het navy blauwe shirt heeft een ronde hals en op de borst is het logo gedrukt.

Hierbij een aantal van onze persoonlijke favorieten. Mocht er niks voor jou tussen zitten, neem dan een kijkje bij de herfstaanbiedingen bij adidas. Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode EXTRA20 toe te voegen en reken jouw items af met 20% korting.

Wil je meer van dit soort items lezen? Neem dan een kijkje bij de andere blogs op onze website. Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.