Skip to content
Newsfeed

De adidas x Humanrace™ NMD S1 komt in drie nieuwe colorways

22 november 2023 20:11
De adidas x Humanrace™ NMD S1 komt in drie nieuwe colorways

De diverse sneakercollabs van adidas x Humanrace zijn erg populair! Nu komen de twee namen opnieuw samen voor de Humanrace x adidas NMD S1 MAHBS in drie nieuwe colorways. De kleurstellingen zullen gaan lanceren op maandag 27 november 2023 om 10:00 uur op de website van adidas en bij enkele retailers.

De artiest Pharrell Williams, oprichter van Humanrace, staat bekend om zijn stijl met levendige kleuren en streetwear-looks, en dit is ook duidelijk zichtbaar in de nieuwste collab.

Al eerder heeft het duo de Humanrace x adidas NMD S1 ‘Oatmeal’ uitgebracht met een blauwe tint. Nu, in november 2023, zullen er meer colorways gaan droppen namelijk de ‘Oatmeal Pink’, ‘Oatmeal Mint’, ‘Earth Strata’, ‘Sea Salt’ en de volledige ‘Oatmeal’ versie.

adidas

De sneaker heeft een bovenwerk in een havermouttint met een gekleurd vlak op de hak. Door het gebruik van zeefdruk en spuitverf wordt er een visueel contrast gecreëerd tussen het bovenwerk en de zool. Opvallend aan de sneaker is de gedetailleerde zool met verschillende adidas logo’s en patronen, wat zorgt voor ultieme demping. De tussenzool is voorzien van Boost-technologie voor een ongeëvenaarde demping, waardoor het voelt alsof je op wolken loopt.

De nieuwe colorways van de Humanrace x adidas NMD S1 MAHBS zullen verkrijgbaar zijn op 27 november 2023 vanaf 10 uur ’s ochtends. Je kunt de sneakers vinden op de website van adidas en bij diverse retailers. Hou zeker onze Sneakerjagers releasekalender in de gaten om up to date te blijven van alle tijden en verkooppunten!