Skip to content
Upcoming

Er komt een nieuwe Travis Scott x Air Jordan 3 in 2021

16 juni 2020 16:45
Er komt een nieuwe Travis Scott x Air Jordan 3 in 2021

Het ene Travis Scott gerucht na de ander. Deze keer zweeft er een gerucht rond dat Travis Scott bezig is met een nieuwe Air Jordan 3. De sneaker wordt gekleed in aardachtige kleuren. Een heerlijke nieuwe colorway als je het ons vraagt! Het was nog even afwachten of de sneaker ook vrijgegeven werd voor publiek, maar gelukkig hebben we goed nieuws ontvangen en dat betekent dat de sneaker verkrijgbaar is voor iedereen! We moeten er helaas dan nog wel even op wachten, de sneaker wordt namelijk toegevoegd aan de epische line-up van Jordan Brand in 2021!

Dit is niet de eerste keer dat Travis Scott een samenwerking ondergaat met Jordan Brand. De twee hebben al eens eerder een legendarische samenwerking ondergaan en dit was met succes! Daarom kunnen we niet wachten op 2021…

Travis Scott x Air Jordan 3 | Closer Look

Zoals net al was vermeld komt deze te gekke Travis Scott x Air Jordan 3 in aardachtige tinten. Zo bestaat de colorway voornamelijk uit de kleur bruin. Op het bovenwerk zien we twee verschillende kleuren bruin, namelijk een donkere bruine kleur en iets lichter bruin. Daarbij zien we dat het bovenwerk gemaakt is van verschillende materialen, zoals mesh en suède. Ook zien we, om de look helemaal compleet te maken, nog een aardachtig effect rondom de hiel en neus. Als we verder kijken naar de zool, zien we dat de middenzool een witte kleur heeft met op de neus een lichtgrijze kleur. Daarentegen heeft de outsole een zwarte kleur gekregen om het design af te maken.

Een exacte releasedatum van deze Travis Scott x Air Jordan is nog niet bekend. De sneaker wordt verwacht in 2021, dus houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws en check hieronder de afbeelding van de sneaker.

Travis Scott x Air Jordan 3