Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden Nike Dunk High ‘Black/Purple’

28 september 2022 18:45
Eerste beelden Nike Dunk High ‘Black/Purple’

De Nike Dunk High krijgt er een nieuwe colorway bij. De ‘Black/Purple’ kleurt, zoals de naam al doet vermoeden, paars met zwart en bestaat van top tot teen uit leer. Wanneer de colorway zal droppen, is nog onbekend. Wel kunnen we de sneaker in 2022 verwachten.

De Nike Dunk High is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte classic en heeft in het jaar 2022 al een hoop unieke colorways gekregen. Zo werd recent de Nike Dunk High WMNS 1985 ‘Arctic Orange’ gereleased en kwam de Dunk in een ‘Stadium Green’ colorway.

Nu zien we de Dunk High in een ‘Black/Purple’ colorway. De upper kleurt zwart en is van leer. Over het gehele design zijn paarse overlays geplaatst. Ook deze zijn van leer en contrasteren mooi met de zwarte upper. De gewatteerde kraag zorgt voor comfort en op de hiel is een kleine treklus geplaatst.

De Swoosh op het middenpaneel komt een paarse tint. Deze matcht mooi met het logo op het label op de tong. De middenzool kleurt wit en wordt ondersteund door een paarse buitenzool. Perforatiegaatjes op de neus helpen de sneaker ademen.

Wanneer de Nike Dunk High ‘Black/Black’ gereleased wordt, is nog onbekend. Wel kunnen we de colorway in 2022 verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates en vergeet ons niet te volgen op Instagram.

Nike Dunk High Black Purple
Nike Dunk High Black Purple
Nike Dunk High Black Purple
Nike Dunk High Black Purple
Nike Dunk High Black Purple