Skip to content
Newsfeed

Eerste Beelden Kerwin Frost x adidas Microbounce T1

6 januari 2022 16:00
Eerste Beelden Kerwin Frost x adidas Microbounce T1

Kerwin Frost werkt opnieuw samen met adidas en komt met de Microbounce T1. In 2021 heeft de DJ en komiek al aan meerdere adidas modellen gewerkt en komt nu met een felblauwe sneaker. De Microbounce T1 heeft nog geen officiële releasedatum, maar wordt in 2022 verwacht.

Kerwin Frost komt opnieuw samen met adidas en brengt wederom een opvallende sneaker uit. Frost staat bekend om zijn unieke en opvallende designs. Zo bracht hij in 2021 de Superstar ‘Superstuffed’ uit. Hierbij kreeg het iconische model een oversized look en leken de voeten vele malen groter dan normaal te zijn.

Ook werkte Frost in 2021 aan een Forum Low en High. Hierbij had de Low een kleurrijke colorway met verschillende cartoon tekeningen op het middenpaneel. De Forum High kwam met gezichtselementen. Zo kon er op de middenzool tanden gezet worden en op de tong van de schoen een neus.

Ook de Microbounce T1 heeft een unieke look gekregen. Op het Instagram account van Kerwin Frost zien we de eerste beelden van het paartje. De sneaker heeft een furry upper en kleurt felblauw. Op het middenpaneel zijn metallic strepen te zien en de middenzool heeft Microbounce cushioning. Deze kleuren dezelfde kleur blauw als de upper.

Op de tong is Kerwin Frost gezet. Ook de veters hebben een zachte feel gekregen. De Kerwin Frost x adidas Microbounce T1 heeft nog geen officiële foto’s of releasedatum. Wel kunnen we alvast een kijkje nemen naar de eerste opgedoken beelden.

Kerwin Frost x adidas Microbounce T1