Skip to content
Upcoming

Een nieuwe Union LA x Jordan collab komt eraan!

11 maart 2021 11:00
Een nieuwe Union LA x Jordan collab komt eraan!

Union LA viert dit jaar haar 30 jarige bestaan. Het merk heeft elk jaar weer verschillende samenwerkingen met grote merken. Op hun eigen blog schreven ze, dat ze met Jordan Brand in 2021 ook weer een samenwerking zullen hebben. Wij kunnen niet wachten tot de eerste beelden van de Union LA x Jordan collab opduiken!

Union shop
Images via Instagram @unionlosangeles

Union LA

Union is een winkel en streetwear merk die de deuren van haar eerste winkel in 1989 opende in New York City. De locatie in Los Angeles opende twee jaar later, nadat één van de eigenaren verhuisden naar de West Coast. Het grootste verschil tussen de twee winkels was dat Union LA de creativiteit van nieuwe ontwerpers in de stad supporte. Om naar nog meer creativiteit te zoeken, haalden ze ook unieke items uit landen zoals Japan en het VK.

Union LA

Union LA x Jordan

De twee merken hebben al een aantal collabs achter de rug, die enorm goed werden ontvangen in de sneaker scene. In 2018 creëerde Union twee verschillende designs op de Air Jordan 1. Deze Jordan’s waren enorm populair en zijn misschien wel één van de meest geliefde retro collabs tot nu toe.

Union LA x Jordan
Images by Union LA
Union LA x Air Jordan 1

Ook vorig jaar kwam er een samenwerking met Union en Jordan. De merken kozen dit keer om verschillende Jordan modellen onder handen te nemen. Zo zaten er twee verschillende colorways van de Air Jordan 4 tussen, die mega populair werden. Ook zaten er passende colorways bij op de Jordan Delta Mid en de Jordan Zoom 92.

Union LA x Air Jordan 4
Union LA x Jordan

Union X Air Jordan 4 'Off Noir'

DC9533-001 · Prijs vanaf €445,-

Naar alle aanbieders

Union X Air Jordan 4 'Guava Ice'

DC9533-800 · Prijs vanaf €452,-

Naar alle aanbieders
Jordan sneakers
Jordan Delta
Images by Union LA

Welk Jordan model hoop jij dat de merken hebben gekozen voor hun volgende samenwerking? Het is even wachten totdat de eerste beelden online staan van de nieuwste Union LA x Jordan collab. Houd de Sneakerjagers Blog en onze Instagram-accounts (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns) in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de beelden!