Skip to content
Newsfeed

Drake deelt preview van ‘Certified Lover Boy’ Nike Air Force 1

22 juli 2021 14:16
Drake deelt preview van ‘Certified Lover Boy’ Nike Air Force 1

Het album Certified Lover Boy zou begin dit jaar releasen, maar werd uitgesteld en ondertussen wachten we alweer ruim een half jaar. Gelukkig ziet het ernaar uit dat de release steeds dichterbij komt. Eerder veranderde Drake zijn Instagram bio naar ‘Certified’ en nu deelt hij een foto van een Nike Air Force 1 die is verwerkt in een ‘CLB’ thema.

Het is geen geheim dat Drake groot fan is van het iconische silhouet. Niet zo gek ook dat hij daarom de Air Force 1 gebruikt om zijn upcoming album te eren. Klassieke triple white kleuren zijn verwerkt op het lederen bovenwerk. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole waarop normaal gesproken ‘AIR’ branding is te vinden. Echter is dat dit keer anders. Drake heeft namelijk gekozen voor de ‘Love You Forever’ tekst. Ook zijn we gewoonlijk gewend dat er sterretjes op de zool lopen. Deze heeft Drake ook vervange voor hartjes.

Al met al heeft Drake deze Nike Air Force 1 op succesvolle wijze in een ‘Certified Lover Boy’ thema verwerkt. Of de sneaker globaal zal releasen is nog niet bekend. Zo ja, dan zal dit waarschijnlijk tegelijk zijn met de release van het album. Wij kunnen niet wachten op beiden! Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten, zodat jij precies weet wanneer wat dropt.

Drake Nike Certified Lover Boy
Drake Nike Certified Lover Boy