Skip to content
Newsfeed

Dover Street Market bevestigt Nike Dunk Low collab

31 januari 2022 10:15
Dover Street Market bevestigt Nike Dunk Low collab

Dover Street Market heeft de samenwerking met Nike bevestigt. Samen brengen ze een Nike Dunk Low Velvet uit in twee verschillende colorways. Beide paartjes zijn monochroom, net als de andere samenwerkingen tussen DSM en Nike.

Eén van de paartjes is helemaal in het wit. Elk element van het bovenwerk is gemaakt van velours, net als bij de Strangelove x Nike SB Dunk Low uit 2020. Het gehele bovenwerk is dan ook in het wit, net als de midden- en buitenzool.

Het andere paartje is in het zwart. Net als bij de andere colorway is het bovenwerk compleet gemaakt van velours. Zowel het bovenwerk als de zool zijn in het zwart. Op beide paartjes zit een kleine Swoosh gestikt op de neus.

De co-branding van Dover Street Market valt niet op. Op de linkerschoen staat het logo van DSM alleen op de binnenzool. Het Nike logo staat dan op de heeltab. Bij de rechterschoen is dit net andersom en staat ‘DSM’ op de heeltab en het Nike logo op de binnenzool. Op het label op de tong staan beide merken.

De Dover Street Market x Nike Dunk Low Velvet heeft nog geen officiële releasedatum. De paartjes worden in de loop van de komende maanden verwacht. Tot die tijd kunnen we een kijkje nemen naar de eerste beelden van deze kicks.

Dover Street Market x Nike Dunk Low