Skip to content
Upcoming

DJ Khaled laat een Air Jordan 3 ‘Knicks’ zien

9 augustus 2019 15:12
DJ Khaled laat een Air Jordan 3 ‘Knicks’ zien

DJ Khaled en Jordan Brand hebben een geweldige relatie. Naast dat DJ Khaled en Jordan Brand regelmatig samenwerken aan nieuwe sneaker, krijgt de producer uit Florida vaak als eerst nieuwe colorways te zien. En DJ Khaled laat dat maar al te graag zien op zijn sociale kanalen. Gelukkig maar, anders hadden we deze Air Jordan 3 ‘Knicks’ nog niet kunnen zien.

De New York Knicks

De colorway op deze Air Jordan 3 is duidelijk geïnspireerd op Michael Jordans grootste rivaal in de jaren 90, namelijk de New York Knicks. In 1994 kwam het zelfs tot een groot gevecht tussen de beide teams op het veld. Toch waren de Chicago Bulls de New York Knicks vaak de baas en dat kwam natuurlijk door één iemand; Michael Jordan.

De kleuren van de New York Knicks zijn duidelijk terug te zien op de sneaker. Zo is een groot deel van de midsole oranje gekleurd. Dezelfde kleuren zijn weer te zien op de bovenste en onderste veter ogen. Ook de Jumpman op de tong is oranje gekleurd. De kleur blauw is iets subtieler. Zo zijn de andere veter ogen blauw gekleurd en is de voering van de sneaker in deze zelfde kleur.

Natuurlijk is de bekende Elephant Print terug te vinden op de mudguard van de Air Jordan 3. Tenslotte kunnen we zien dat er onder de tong de datum 04.08.88 staat. Dit zou kunnen refereren naar 4 augustus 1988. Op deze datum vond de bekende “Virus Game” plaats. Michael Jordan had die dag een virus in zijn buik en was erg ziek. Ondanks het virus wist Michael Jordan de New York Knicks te verslaan en 47 punten te scoren.

Er wordt verwacht dat de Air Jordan 3 ‘Knicks’ zal releasen op 21 september bij Nike.com en verschillende retailers. De prijs zal €190,- zijn. Check hieronder de foto’s van DJ Khaled.


Air Jordan 3 "Knicks"
Air Jordan 3 "Knicks"
Air Jordan 3 "Knicks"
Images by: DJKhaled