Skip to content
Staff Picks

Dit zijn onze favoriete small gifts van adidas

4 december 2021 15:00
Dit zijn onze favoriete small gifts van adidas

Met de feestdagen om de hoek shop je nu bij adidas de leukste cadeautjes. Van sportieve adidas trainingspakken tot aan simpele sokken en petten, bij adidas vind je ze allemaal. Om je een beetje inspiratie te geven voor het perfecte cadeau, hebben wij een overzicht gemaakt van onze favoriete small gifts van adidas.

Gevoerde adidas sokken

Met sokken kun je nooit misgaan. Vooral niet tijdens de koude winterperiode. De adidas sokken zijn gemaakt van een luxe katoenmix en hebben een ingebreide voetboogondersteuning voor de perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de sokken ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

adidas small gifts
adidas x LEGO Baumhaus sokken

adidas Tassen

Een stevige tas is altijd handig en gelukkig kun je bij adidas een hoop leuke tassen vinden. Of je er nu eentje zoekt voor de gym of voor school, adidas heeft ze allemaal. Deze tassen hebben allemaal een opmerkelijk design gekregen en hebben een ruim opbergvak waar je al je spullen in kwijt kan. Dit maken de tassen de ideale cadeaus.

adidas small gifts
adidas Adventure Flap Tas Small
adidas small gifts
adidas Classic Rugzak

adidas Mutsen en Petten

Een andere paar leuke cadeaus die jij tijdens de feestdagen weg kunt geven, zijn een paar toffe petten en mutsen. Deze items houden je niet alleen warm tijdens de winter, maar geven je outfits ook een extra boost.

adidas small gifts
adidas Fauz Fur PomPom Beanie
adidas x LEGO Baumhaus pet
adidas x LEGO Baumhaus pet
adidas beanie
adidas Adicolor Cuff Knit Glitter Beanie
adidas small gifts
adidas Disney Mickey Honkbalpet

Horloges

We sluiten onze favoriete picks af met een paar toffe horloges. De items hebben een opvallend design gekregen en maken iedere outfit helemaal compleet. Daarnaast zijn de horloges ook nog is in de sale en zijn het de perfecte cadeaus voor tijdens de feestdagen!

Tot zo ver onze favoriete small gifts van adidas. Natuurlijk kun je op de website nog een hele hoop andere leuke items vinden die jij tijdens de feestdagen kunt weggeven. Wil je liever zelf door de small gifts van adidas heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!