Skip to content
Brand

Dit zijn nieuwe items bij Sneakersnstuff

9 juli 2023 16:25
Dit zijn nieuwe items bij Sneakersnstuff

Voor vele sneakerliefhebbers is Sneakersnstuff dé plek om hun hart op te halen. Je vindt hier echter niet alleen de nieuwste en meest exclusieve sneakers, maar ook een breed scala aan kleding en accessoires. Daarom bespreken we vandaag onze favoriete items die net bij Sneakersnstuff zijn binnengekomen.

En dat doen we aan de hand van het samenstellen van drie stijlvolle outfits. Laten we direct beginnen!

Sneakersnstuff outfit 1

Wij houden natuurlijk van sneakers. Dus nadat een paar schoenen is uitgekozen, volgt de rest van de outfit. Hier vormt de New Balance 550 ‘White Vintage Indigo’ het middelpunt van de outfit, waarbij de kleuren wit en blauw centraal staan.

De sneakers worden aangevuld door een Carhartt WIP broek, een wit Aries T-shirt met print en een matchende Carhartt WIP jacket. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of op zoek bent naar een trendy look voor een avondje uit, deze outfit zal zeker indruk maken!

Sneakersnstuff outfit 2

Ben je op zoek naar een meer sportieve look? Dan is deze voor jou! De volgende outfit is namelijk de perfecte mix van stijl en prestaties. Hierbij staat ten eerste de geweldige Nike Air Zoom Vomero 5 ‘Platinum Laser Orange’ centraal. Deze opvallende sneaker combineert een klassiek design met moderne technologie, waardoor ze ideaal zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportactiviteiten.

Om de sneakers aan te vullen, hebben we gekozen voor de Boiler Room x Umbro Jacket en Boiler Room x Umbro broek. Deze kledingstukken zijn niet alleen comfortabel, maar stralen ook een moeiteloze stijl uit.

Verder maken we de outfit af met de Klättermusen Gebo Bag. Deze functionele en duurzame tas biedt voldoende ruimte om al je essentials mee te nemen!

Sneakersnstuff outfit 3

De laatste outfit is gebaseerd op de New Balance 990v6 ‘MiUSA Grey’. Een absolute klassieker met een grijze suède bovenwerk met subtiele grijze en witte details.

Maar om deze sneaker echt te laten schitteren, combineren we hem met enkele andere geweldige nieuwkomers van Sneakersnstuff. Ditmaal een wat meer zomerse look. Zo bestaat de derde outfit verder uit de Brother Brother Short, een wit Aries Hawaiian Shirt en een Polo Ralph Lauren Cap. Hiermee creëer je een trendy en toch verfijnde look!

Met deze outfits hebben we slechts enkele nieuwe items van Sneakersnstuff weergegeven. Ga voor de gehele collectie nu naar de website van Sneakersnstuff. En blijf ons daarnaast volgen voor meer modieuze en trendy outfits en natuurlijk voor alles rondom sneakers!