Skip to content
Upcoming

Dit is de Untold Story van Djerraldo Goedhart

24 maart 2023 16:11
Dit is de Untold Story van Djerraldo Goedhart

Sneakerheads over de hele wereld zijn in afwachting van een bijzondere comeback: de Nike Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’. 37 jaar na zijn release zal het silhouet terugkeren in de OG ‘Sport Red’ colorway speciaal voor Air Max Day. Op 26 maart 2023 zal het Air Max 1 silhouet weer groots gevierd worden. Nu dat de dag steeds dichterbij komt, hebben wij van Sneakerjagers weer een nieuwe Untold Story voor jullie, deze keer van Djerraldo Goedhart.

Djerraldo Goedhart

Djerraldo Goedhart staat bekend om zijn creatieve kwaliteiten. Hij is een digitale creator met uitgebreide vaardigheden op het gebied van professionele fotografie, videografie, regie en evenementenorganisatie.

Bovendien is hij niet bang om zelf voor de camera te staan, wat eer doet aan zijn bijnaam ‘The Dancing Camera man’. Hij weet hiermee de perfecte balans te vinden tussen het leven voor de camera en achter de camera. Maar dat is nog niet alles…

Air Max Big Bubble
Air Max Big Bubble
Beelden van Sneakerjagers

Op jonge leeftijd werd Djerraldo al geïnspireerd door de dansfilm ‘You Got Served’, waarmee zijn liefde voor dansen alleen maar groter werd. Van dansen op straat tot het opstarten van zijn eigen dansschool, OrokanaWorld. Waar hij zijn danstalent deelt met anderen en anderen leert om zich naar de buitenwereld te uiten door middel van dans. Hij is altijd aan het creëren.

Air Max Big Bubble
Air Max Big Bubble

Nike Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’

Zoals je misschien wel gezien hebt draagt Djerraldo de Nike Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’. De veel besproken sneaker die op Air Max Day 2023 een comeback zal maken. Wat veel mensen niet weten is dat dit silhouet de voorganger is van de Air Max 1, die voor het eerst uitkwam in 1986.

Air Max Big Bubble

De ‘Big Bubble’ heeft zijn naam te danken aan de vergrote Air Unit in de middenzool, die zo groot was dat hij in de winter barstte. Waardoor Thinker Hatfield opnieuw naar de tekentafels is gegaan en zo ontstond de Air Max 1. Waardoor Nike’s grootste mislukking, resulteerde in de grootste sneaker aller tijden.

Nu komt de Nike Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’ terug en beter dan ooit tevoren.

Nike ‘Untold Stories’ event

Het blijft niet alleen bij de comeback van de ‘Big Bubble’, op Air Max Day 2023 komen sneakerfans uit heel Europa samen in Parijs voor een event van Nike in samenwerking met SNS. Tijdens het ‘Untold Stories’ event worden creatieve workshops, muzikale optredens en inspirerende talks georganiseerd. Met als kers op de taart: gastoptredens van diverse DJ’s.

Wanneer je de Nike SNKRS app hebt ben je van harte welkom op het adres 35 Rue des Francs Bourgeois, 75004 in Parijs. Ook Sneakerjagers zal aanwezig zijn en doet live verslag van het event op Instagram.

Air Max Big Bubble

The Untold Story challenge

Niet alleen zal Sneakerjagers jullie meenemen tijdens het evenement, wij hebben ook zelf invulling gegeven aan de Untold Stories door middel van een Untold Story challenge. Van 21 tot en met 26 maart 2023 kun je verschillende Untold Stories lezen. Waarbij je vervolgens in de app getest zal worden met verschillende vragen over deze bijzondere verhalen. Durf jij de challenge aan te gaan? Mooi! Want dan maak je kans op de Nike Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’.

In samenwerking met Nike geven we namelijk 3x de Nike Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’ weg. Vergeet daarom niet om de Sneakerjagers app te downloaden om mee te doen aan de The Untold Story community challenge. Lees de voorwaarden van deze challenge hier.