Skip to content
Upcoming

Disney en adidas brengen twee colorways op Ultra Boost

3 juni 2020 09:32
Disney en adidas brengen twee colorways op Ultra Boost

Dromen komen dus wel echt uit! Disney is namelijk de samenwerking aangegaan en hebben Goofy op eén heerlijke adidas Ultra Boost gezet. Het pack bestaat uit twee heerlijke colorways, zwart en wit. Er gingen geruchten rond, maar nu zijn er eindelijk officiële foto’s opgedoken. Dit dromerige paar heeft dus gekozen voor twee colorways, de een heeft wat meer kleurrijkere details. Terwijl de andere gaat voor een wat rustigere look, zover dat kan. De sneakers worden in 2020 verwacht, maar een exacte releasedatum hebben we helaas nog niet. Maar lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Disney x adidas Ultra Boost ‘Goofy Pack’

Eindelijk is het dan zover. En het duidt op een nadere komst. De ‘Black’ colorway, heeft een zwart primekit bovenkant gekregen. Dit is gevestigd bovenop een bijpassende Boost-tussenzool. Het hoogtepunt is prominent aanwezig over de basis met geborduurde details in rode, groene, blauwe, gele en grijze kleuren die het Disney-personage Goofy vormen. Er is gekozen voor een co branding, die je terug ziet op de tongen en de inlegzolen.

Daarnaast zal er ook een witte colorway verschijnen. Deze heeft een heldere PrimeKnit bovenwerk die ook bovenop een een bijpassende Boost-tussenzool is gevestigd. Op de basis is er gekozen voor een zwarte schetsachtige grafische afdrukken van het schattige Disney personage. Ook op de witte colorway is er gekozen voor een co branding.

Release info

Helaas is er nog geen releasedatum bekend, wel weten we dat beide paren in 2020 verwacht worden. Dat wordt nog even wachten op dit dromerige pack. De sneakers zullen bij adidas verkrijgbaar zijn en bij verschillende retailers. Ze zullen vanaf 180,- euro verkrijgbaar zijn. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Disney X adidas Ultra Boost 'Goofy Pack' - White

FV6049 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders

DISNEY X ADIDAS ULTRA BOOST ‘GOOFY PACK’ – WHITE | FV6049

Images by: adidas

Disney X adidas Ultraboost 'Goofy Pack' - Black

FV6050 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

DISNEY X ADIDAS ULTRABOOST ‘GOOFY PACK’ – BLACK | FV6050

Images by: adidas