Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden BAPE x adidas Forum Low 30th Anniversary

13 april 2023 21:05
Eerste beelden BAPE x adidas Forum Low 30th Anniversary

In 2023 viert A Bathing APE (BAPE) zijn 30-jarige bestaan. Het Japanse streetwear merk werd in 1993 opgericht en staat bekend om zijn ABC-camoprint. Voor het 30-jarige jubileum komt BAPE samen met adidas en droppen de twee namen een adidas Forum Low in twee colorways. Bekijk hier de eerste beelden.

BAPE, opgericht door Nigo (Tomoaki Nagao), is een welbekend merk bij streetwear liefhebbers. Het Japanse merk staat bekend om hun felle kleurgebruik en het logo met de aap. Begin 2023 stond het merk nog onder vuur voor het gebruik van Nike silhouetten in eigen designs. Voor nu heeft de rechtszaak tussen de twee merken nog geen concrete uitkomst en focust BAPE zich op de collab met adidas.

BAPE en adidas bundelen hun krachten in een volgende collab waarin de adidas Forum Low centraal staat. De twee namen zijn geen onbekenden van elkaar en brachten in het verleden al verschillende sneakers samen uit, waaronder de Superstar, ZX 8000 en Ultraboost.

De adidas Forum Low verschijnt in een groene en een blauwe colorway. Beide exemplaren verschijnen in de welbekende ABC Camo-print. Gouden details verschijnen op de tong van de groene colorway. Het adidas Trefoil logo op de heeft een metallic touch en op de tong is een dubrea gezet. De blauwe colorway gebruikt zilveren details.

De BAPE x adidas Forum Low 30th Anniversary collab heeft nog geen officiële beelden of releasedatum. We kunnen de samenwerking hoogstwaarschijnlijk in 2023 verwachten. Bekijk hieronder de eerste beelden van de release.

BAPE x adidas Forum Low 30th Anniversary
BAPE x adidas Forum Low 30th Anniversary
BAPE x adidas Forum Low 30th Anniversary