Skip to content
Newsfeed

adidas onthult speciale collectie voor Marvel’s Spider-Man 2

17 oktober 2023 06:49
adidas onthult speciale collectie voor Marvel’s Spider-Man 2

adidas heeft opnieuw de handen ineengeslagen met Marvel, Sony Interactive Entertainment en Insomniac Games. De collab komt met de adidas Peter Parker Advanced Suit and Venom-collectie ter ere van de lancering van de game: Spider-Man 2. Een opvallend item in deze collectie is de Marvel x adidas Ultra 4D Spider-Man 2.

Op 20 oktober 2023 wordt Marvel’s Spider-Man 2 gelanceerd voor de PlayStation 5. Ter ere van deze lancering komen adidas en Marvel met de adidas Peter Parker Advanced Suit and Venom-collectie. De collectie geeft het moment weer waarop het Advanced Suit van Peter Parker bezwijkt voor de kracht van de Venom-symbiont.

In de collectie vind je een uitgebreid assortiment trainingsgear, waaronder de Ultraboost J, de Adizero 12.0 voetbalschoen en de adidas Ultra 4D. Ieder combineert zowel het iconische rood-blauwe kleurenschema van Spider-Man als de gitzwarte tint van Venom. Naast de schoenen zal de collectie ook sweatshirts, compressieleggings, t-shirts en meer bevatten.

De adidas Peter Parker Advanced Suit and Venom-collectie staat gepland voor release op 20 oktober 2023. Helaas lijkt het erop dat deze sneaker niet beschikbaar zal zijn voor retail in Europa. Blijf de releasekalender regelmatig controleren, want daar zul je als eerste op de hoogte worden gesteld.

`
adidas x spider-man 2
adidas x spider-man 2
adidas x spider-man 2
adidas x spider-man 2
adidas x spider-man 2