Skip to content
Upcoming

Dior B23 High-Top sneaker krijgt een nieuwe colorway

20 maart 2019 13:15
Dior B23 High-Top sneaker krijgt een nieuwe colorway

Tot nu toe heeft Dior zijn B23 High-Top sneaker alleen in het wit uitgebracht. Nu heeft Dior ook een ‘Black Oblique’ colorway aangekondigd van deze sneaker.

In 1947 lanceerde Dior zijn eerste lente/zomer collectie. Al snel stond deze collectie bekend als de ‘New Look’ door de uiterst smalle tailles met uitlopende rokken. Tegenwoordig ontwerpt en verkoopt Dior van alles voor mannen, vrouwen en kinderen. Dior’s visie is om als brutaal en fantasierijk gezien te worden.

De details

Voorheen heeft Dior de B23 High-Top sneaker alleen in een witte colorway uitgebracht. Nu brengt Dior ook een ‘Black Oblique’ colorway uit van deze sneaker. De upper is gemaakt van technisch Dior Oblique-canvas. Verder is de upper vaag doorzichtig en staat er kris kras over de hele upper het logo van Dior. Op de hiel staat ook het logo van Dior. Op de buitenkant van de rubberen zool van Dior’s sneaker staan twee witte strepen. Zwarte, katoenen veters worden door zilveren eyelets gehaald. De pull tab is gemaakt van kalfsleer.

Scroll naar beneden voor foto’s van de nieuwe colorway van de Dior B23 High-Top sneaker in ‘Black Oblique’. Wij verwachten dat er een gelimiteerd aantal van deze colorway uitkomt. De verwachte releasedatum is 5 april. Er hangt een prijskaartje van €820,- aan deze sneaker.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Dior B23 High-Top sneaker
Dior B23 High-Top sneaker
Dior B23 High-Top sneaker
Dior B23 High-Top sneaker
Afbeeldingen: HYPBEAST