Skip to content
Staff Picks

Deze sneakers zijn nieuw binnen bij adidas

20 augustus 2021 09:00
Deze sneakers zijn nieuw binnen bij adidas

Elke week komen er een hele hoop nieuwe kicks uit. Of het nou Yeezy’s zijn of Originals, als je fan bent van adidas raak je nooit verveelt.

Om een goed overzicht te geven van de nieuwste sneakers bij adidas hebben wij een lijst opgesteld. Door middel van deze lijst ben jij op de hoogte van de laatste kicks en loop je voor op de trends. Kijk je liever zelf tussen alle nieuwe producten van het Duitse sportmerk? Klik dan op de knop hier onder.


1. adidas NMD_R1 | GZ7945

We beginnen met de sneaker die het allernieuwst is op de website, de NMD_R1 in het grijs met oranje. Dit model is geïnspireerd op outdoorkleding uit de archieven van het sportmerk zelf. Door het gebreide bovenwerk en de Boost-middenzool zal je uiterst comfort ervaren.

Dit model kost €140,00 en is verkrijgbaar via een simpele klik op de afbeelding hier onder.

adidas NMD_R1

2. adidas Continental 80 Stripes | GX3642

De Continental 80 Stripes heeft een vintage uitstraling. Dit komt mede door de vergeelde zool, maar ook door de retro look van het bovenwerk. Het bovenwerk is van wit leer en heeft donkergroene accenten op de branding elementen.

Dit paartje kost €100,00. Klik op de afbeelding hier onder om deze sneaker te bestellen.

Continental 80 stripes

3. adidas Broomfield | H01789

Eén van de sneakers die nieuw binnen is bij adidas is de Broomfield. Dit model heeft een simpele uitstraling doordat de olijfgroene kleur over de hele schoen te zien is. Het bovenwerk is gemaakt van suède met de drie strepen en heeltab van leer.

Dit paartje kost €100,00. Wil jij dit paartje toevoegen aan jouw collectie? Klik dan op de afbeelding hier onder.

adidas Broomfield

4. adidas NMD_R1 Primeblue | GZ9258

De adidas NMD_R1 Primeblue is onderdeel van de weg naar een toekomst zonder plastic afval. Het bovenwerk is gemaakt van Primeblue materiaal dat zij hebben ontworpen van plastic uit de zee in samenwerking met Parley. Een duurzame en stijlvolle sneaker tegelijkertijd.

Deze duurzame schoen kost €140,00. Klik op de afbeelding hier onder om deze te bestellen.

NMD_R1 Primeblue

5. adidas Ultraboost DNA x LEGO® Colors | FZ3983

adidas heeft al vaker te gekke samenwerkingen gehad, maar de samenwerking met Lego is net zo uniek. Deze Ultraboost DNA x LEGO is zo realistisch dat het lijkt alsof de sneaker zelf van de bouwsteentjes is gemaakt.

Deze unieke hardloopschoen kost €180,00 en is verkrijgbaar via een klik op de afbeelding hier onder.

adidas Ultraboost DNA x Lego Colors

6. adidas OZWEEGO | GX3651

De OZWEEGO begint één van adidas hun klassiekers te worden. Dit model is in veel colorways uitgekomen en verkoopt iedere keer uit. Dit silhouet is nu verkrijgbaar in verschillende bruine tinten voor de herfst.

Dit paartje kost €120,00. Ben jij fan van dit model? Klik dan gauw op de afbeelding hier onder.

OZWEEGO

7. adidas Ozelia | GV7685

De adidas Ozelia heeft een ruige en stoere uitstraling. Voor het ontwerp van dit model heeft het sportmerk zich nog meer verdiept in de jaren negentig en dit tijdperk terug laten komen in dit silhouet. De Ozelia heeft een chunky constructie wat dit model een eye-catcher maakt.

Dit model kost €110,00 en is verkrijgbaar als je op de afbeelding hier onder klikt.

adidas Ozelia

8. adidas 4DFWD | Q46446

De adidas 4DFWD is de hardloopschoen van de toekomst. De 4D-middenzool is ontworpen met een 3D-printer. Door deze innovatie blijf je lopen met deze sneaker aan je voeten. Dit model is ook ontworpen om vooruit te blijven gaan.

Dit innovatieve model kost €200,00. Klik op de afbeelding hier onder om deze schoen te kopen.

4DFWD

9. adidas Superstar | H00128

De adidas Superstar blijft een grote rol spelen in het straatbeeld. Dit model is herkenbaar voor iedereen door de rubberen neus en de drie strepen op de zijkant. Deze nieuwe colorway geeft de strepen en de heeltab een lichtoranje kleur.

Dit paartje kost €100,00 en kan je toevoegen aan je winkelmandje als je op de afbeelding hier onder klikt.

adidas Superstar

10. adidas Forum Tech Boost | Q46358

We sluiten de lijst met sneakers die nieuw binnen zijn af met een gloednieuw silhouet. De adidas Forum Tech Boost is geïnspireerd op basketbal. Deze sneaker is gemaakt met gerecyclede materialen omdat het sportmerk de ambitie heeft om een einde te maken aan plastic afval.

Deze moderne sneaker kost €130,00. Klik op de afbeelding om dit paartje aan te schaffen.

Forum Tech Boost

Wil jij vaker op de hoogte worden gebracht van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.