Skip to content
Newsfeed

Nike en Supreme slaan de handen ineen voor Air Max 1 collab

10 mei 2024 14:05
Nike en Supreme slaan de handen ineen voor Air Max 1 collab

Terwijl er in begin mei 2024 nog verschillende Supreme x Nike SB Air Darwin colorways dropte, gaan er een week later alweer nieuwe geruchten rond over een mogelijke volgende samenwerking tussen Nike en Supreme.

Het lijkt er sterk op dat de iconische Air Max 1 het volgende silhouet zal zijn dat de Supreme make-over krijgt. Dit zou een historisch moment betekenen, aangezien het de eerste keer zou zijn dat de twee merken samenwerken aan de Air Max.

Hoewel beide merken nog geen officiële aankondiging hebben gedaan, zijn er al verschillende mock-ups van potentiële ontwerpen verschenen voor de samenwerking. Hierbij zien we vier verschillende kleurstellingen met de kenmerkende Supreme branding.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar naar verwachting komen de sneakers ergens in het voorjaar van 2025 uit bij de winkels van Supreme en Nike. Voor degenen die geen enkele update rondom deze release willen missen, download dan de Sneakerjagers app en zet de meldingen aan om op de hoogte te blijven.