Skip to content
Brand

Deze adidas Adilette 22 zijn exclusief verkrijgbaar bij Snipes

5 augustus 2023 18:08
Deze adidas Adilette 22 zijn exclusief verkrijgbaar bij Snipes

Exclusief alert’ bij SNIPES! Je kunt nu twee nieuwe kleurstellingen van de Adilette 22 exclusief bij SNIPES bemachtigen.

De zomer is in volle gang en wat mag er dan niet ontbreken? Een paar comfortabele en stijlvolle slides! Je kunt nu exclusief bij SNIPES twee nieuwe kleurstellingen van de Adilette 22 bemachtigen. De slide van adidas heeft een futuristisch ontwerp en is geïnspireerd op 3D-topografie. Ook cool: de Adilette 22 is gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen.

De twee colorways zijn vrij clean gehouden en komen in de trend kleuren beige en grijs. Typisch voor het ontwerp: de kleurverlopen op het bovenwerk, die ook deze twee looks vormen. Verdere accenten zijn hier grijs gehouden.

Je moet ongeveer €65 per Adilette opzij zetten. Je kunt de exclusieve colorways van de Adilette 22 rechtstreeks bij SNIPES kopen, via de SNIPES-app of in geselecteerde SNIPES-winkels. Blijf altijd op de hoogte van exclusieve drops, hyped releases, restocks, sale acties en nog veel meer via onze Sneakerjagers app.