Skip to content
Upcoming

De Yeezy Boost 350 V2 ‘Asriel’ zal uitkomen in september

20 april 2020 11:37
De Yeezy Boost 350 V2 ‘Asriel’ zal uitkomen in september

Een paar weken geleden werd bekend gemaakt dat er minimaal vier nieuwe colorways zullen uitkomen voor de Yeezy Boost 350 V2 in 2020. Een van deze vier colorways was de ‘Asriel’ colorway. Nu hebben wij een closer look gekregen van hoe deze nieuwe colorway er uit zal komen te zien.

Kanye West gebruikt de laatste tijd hebreeuwse namen voor zijn nieuwe colorways en ook dit keer is dat weer het geval. De naam ‘Asriel’ vertaald betekend “God is mijn hulp” of “Geholpen door God”.

adidas Yeezy 350 V2 ‘Asriel

De ‘Asriel’ colorway heeft hetzelfde kleuren patroon als de Yeezy Boost 350 V2 ‘Yecheil’. Het bovenwerk is uiteraard gemaakt van het comfortabele Primeknit materiaal en maakt de sneaker zo extreem comfortabel. De upper is dit keer gekleurd in wit en chambray blauw. Natuurlijk is de mesh streep ook weer aanwezig aan de zijkant van de sneaker, hierdoor kan jij je sneaker nog een beetje customizen met andere kleur sokken. Onder het bovenwerk zit een full-lengt BOOST midsole gekleurd in zwart.

De Yeezy Boost 350 V2 ‘Asriel’ wordt verwacht in september 2020 voor een prijs van €220,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Yeezy Boost 350 V2 'Asriel'
Yeezy Boost 350 V2 'Asriel'
Images by Yeezyseason2