Skip to content
Upcoming

De Oregon Ducks krijgt een WMNS Air Jordan 6

6 maart 2019 14:49
De Oregon Ducks krijgt een WMNS Air Jordan 6

Het is in Amerika vrij gebruikelijk geworden dat sommige basketbalteams van scholen een eigen PE-sneaker krijgen. De teams die echter gesponsord worden door Jordan Brand hebben extra geluk, wie wil er nou niet een sneaker die exclusief gemaakt is voor jouw team. De home town van Nike, Oregon, heeft ook zijn eigen team: De Oregon Ducks. Enige tijd geleden heeft Nike de Men’s edition van de PE’s al aangekondigd, maar het is nu tijd dat ook het dames basketbalteam zijn PE’s krijgt!

Het vrouwenteam van de Oregon Ducks krijgt niet zomaar de eerste beste Jordan. Ze worden voorzien van de legendarische Air Jordan 6. De Air Jordan 6 is onder veel Jordan heads erg geliefd. Het model staat vooral bekend om zijn strakke Infra Red colorway. Deze PE variant lijkt echter voor geen schijn op deze Infra Red colorway.

De huisstijl kleur van de Oregon Ducks is groen. Deze kleur hebben we ook al vaker gezien op verschillende Oregon Jordan’s. Voor deze vrouwen PE editie heeft Jordan Brand echter iets anders gedaan. Zo is het bovenwerk volledig gemaakt van een glad lederen materiaal. Zoals we gewend zijn is de sneaker hier en daar geperforeerd maar er zit op deze variant een opvallend detail. Zo is op de sidepanels een O geperforeerd die staat voor Oregon.

Verder heeft de sneaker niet de klassieke donkergroene kleur maar een frosty/icy green kleur. De mid-en outsole zijn voorzien van deze kleuren. Sommige delen zijn doorzichtig gemaakt om het icy effect een extra boost te geven. De Jordan branding op de tongue en de lining zijn ook uitgevoerd in icy green. Als finishing touch heeft de sneaker een Oregon borduursel op de heel, uitgevoerd in dezelfde groene kleur.

Deze Air Jordan 6 Oregon PE’s zullen helaas niet beschikbaar zijn voor het bredere publiek.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Oregon
Oregon
Oregon
Oregon
Oregon