Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 95 ‘Ironstone’ is gedropt

21 januari 2022 18:00
De Nike Air Max 95 ‘Ironstone’ is gedropt

Nike komt met een nieuwe Air Max 95. De ‘Ironstone’ combineert verschillende materialen op het bovenwerk. De sneaker kwam op 19 januari 2022 uit en is nog bij verschillende shops te verkrijgen.

De Nike Air Max 95 heeft er een nieuwe colorway bijgekregen. Het 95 model is een bekende sneaker sinds 1995. Het paartje staat bekend om zijn dynamische silhouet. Zo zijn er op het bovenwerk verschillende golvende layers geplaatst en heeft de middenzool meerdere Air Units. De sneaker was in tegenstelling tot veel andere Nike modellen in die tijd, niet ontworpen voor basketbal, maar voor hardlopen.

Dit is goed terug te zien in de verschillende Air Units in de middenzool. Deze geven de sneaker demping en maken de schoen comfortabel. Ook in de nieuwe Nike Air Max 95 ‘Ironstone’ komen deze Air Units terug en kleuren hier geel. Dit contrasteert goed met de zwarte middenzool.

De upper van de ‘Ironstone’ combineert de kleuren bruin, geel en wit. De mudguard kleurt bruin en is van grof suède. Het bovenwerk is gemaakt van hemp. Dit materiaal komt in 2022 ook terug op de Nike Air Max 1 Crepe ‘Hemp’. De kraag van de Air Max 95 kleurt wit en op het veterpand komen gele details terug. Op de hiel zien we het Swoosh logo en ook op de tong is Air Max gezet.

De Air Max 95 ‘Ironstone’ is op 19 januari 2022 gereleased en is nog bij verschillende stores verkrijgbaar.

Nike Air Max 95 Ironstone
Nike Air Max 95 Ironstone
Nike Air Max 95 Ironstone
Nike Air Max 95 Ironstone
Nike Air Max 95 Ironstone